Monday, October 22, 2012

FREEBIES : Convo Doodle Muslimah

Assalamualaikum wbt !!disebabkan kekangan masa dan idea utk update blog, makanya sy buat freebies je la ey. hoho. okay kalau haritu Doodle Muslimah. kali ni muslimah juga tapi Graduan. pakai jubah konvo gitu. so sape yang nak bolehlah ambil ye. pilih yang mana nak then klik gambar pastu baru save ye. dah siap transparent dah. harap korang suka. sebar2 kpd kengkawan yg lain ok! :)) thanks ! oh btw, doodle ni saya lukis guna microsoft excel tau :)


 
 



 


lagi  >> FREEBIES DOODLE MUSLIMAH PELBAGAI WARNA!
lagi >> jom join GIVEAWAY 1000th Entry Blog Aesya Zealous 6-31Oktober 2012

14 comments:

Unknown said...

FUYOO..LAWONYEE :)

Hawa reizvoll said...

comel..

Unknown said...

tudung tu bole buat jual dh tu...

*yg laki konvo xde???

sitinurulaieen said...

Assalamualaikum...

Wahhhh cantiknyeee.... hehe.. nak ambil satu ye.. hehe

TQ...

Noor Maizan said...

comel!

♥ Nana BamBam ♥ said...

atototototo...tomey nyeww :)

Ammar said...

Lawarlah... Nak satu!!!

Anisa Anuar said...

kalau x konvo lg?? acaner...

Unknown said...

FOLLOW SINI~
nak 1 ye..hehe..thanks!comel sangat!

Hidaya Sarbini said...

nak 1.. thank aesya, cantik!

Unknown said...

Comelnya!! Saya amek 1 tau. :)

Miss Butterfly said...

amik jugak ! ^_^

f A R A h Z u L k I f L i said...

Assalamualaikum . Sis amek nie satu ea . Thanks :)

f A R A h Z u L k I f L i said...

Assalamualaikum . Sis amek nie satu ea . Thanks :)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat