Monday, October 22, 2012

FREEBIES : Convo Doodle Muslimah

Assalamualaikum wbt !!disebabkan kekangan masa dan idea utk update blog, makanya sy buat freebies je la ey. hoho. okay kalau haritu Doodle Muslimah. kali ni muslimah juga tapi Graduan. pakai jubah konvo gitu. so sape yang nak bolehlah ambil ye. pilih yang mana nak then klik gambar pastu baru save ye. dah siap transparent dah. harap korang suka. sebar2 kpd kengkawan yg lain ok! :)) thanks ! oh btw, doodle ni saya lukis guna microsoft excel tau :)


 
 



 


lagi  >> FREEBIES DOODLE MUSLIMAH PELBAGAI WARNA!
lagi >> jom join GIVEAWAY 1000th Entry Blog Aesya Zealous 6-31Oktober 2012

14 comments:

Mk Syahir said...

FUYOO..LAWONYEE :)

..awish.. said...

comel..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

tudung tu bole buat jual dh tu...

*yg laki konvo xde???

sinurulaieen said...

Assalamualaikum...

Wahhhh cantiknyeee.... hehe.. nak ambil satu ye.. hehe

TQ...

CikMai said...

comel!

♥ Nana BamBam ♥ said...

atototototo...tomey nyeww :)

AMMAR YASIR said...

Lawarlah... Nak satu!!!

Anisa Anuar said...

kalau x konvo lg?? acaner...

NURUL ◕‿◕ said...

FOLLOW SINI~
nak 1 ye..hehe..thanks!comel sangat!

BABY BOO said...

nak 1.. thank aesya, cantik!

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Comelnya!! Saya amek 1 tau. :)

Eyda Syahida said...

amik jugak ! ^_^

f A R A h Z u L k I f L i said...

Assalamualaikum . Sis amek nie satu ea . Thanks :)

f A R A h Z u L k I f L i said...

Assalamualaikum . Sis amek nie satu ea . Thanks :)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat