Tuesday, September 18, 2012

FREEBIES !! 12 Doodle Muslimah Pelbagai Warna !

Assalamualaikum wbt kepada semua pembaca :) makin lama aku makin bosan dengan blog aku sendiri. puih, tak best. aku blogwalking blog korang semua pastu jeles sebab entri korang best2. haha.

sejak akhir2 ni, aku teruja certain blogger yang melukis doodle atau kartun guna Microsoft Excel. mula2 pelik gak. aik? bukan excel tu yang kotak kotak tu ke? acane boleh lukis dodol lak? ajaib. aku pun tengok la tutorial yg mereka sediakan..

Ek eleh..senang je ghopenye! haha. aku pun try2.. so, dengan baik hatinya aku nak jadikan dodol yg aku buat ni sebagai FREEBIES !! haaa suka tak?? (tolonglah suka)

muka sama je. cuma corak je yang lain.

jadi, sesape yang nak, bolehlah amek ye. KLIK PADA GAMBAR pastu right click. save image as.


FREEBIES !! ambil kalau suka :)
(sudah siap di-transparent-kan)


          
            

     


harap korang suka ! babai! Assalamualaikum ! :)

21 comments:

Mieya Atiera said...

Cantiknya. Kreatif nya dia..

MéuzAngelo™ XXIII said...

corak kulit rimau takde? kulit boye pun buat la skali.. haha :p

Anisa Anuar said...

comel lak aiiii...nak satu...kekekke

MRS Rongoks said...

wohaaaaaa . comelnye ! ^^

Eazy Izzuddin said...

comelnya ..
saya nak kuning itu
;)

pha is said...

comel.... pestime dengar org buat doodle pakai excel... hehehe

done follow sini..

umi zafirah said...

Saya suka, blh tak saya minta? :D

Siti Wardah said...

comelnya . nak culik satu lah nnti :D hehe

nurul_diya m. nor al-haj said...

cutenyerrr...

blog usang said...

sungguh comel..sekali

yuyu said...

comel frebies2 nih... hihihi..

yuyu said...

comel frebies2 nih... hihihi..

Aida Asyikin said...

done saving ! :D hehe

Mk Syahir said...

walaa yang polka dot warna warni xde ke? :p

AMMAR YASIR said...

Aik? Boleh ke lukis pakai Microsoft Excel? Tak tahu plak aku. Cmne tu ek? AJar aku

syakey said...

alahaiii, kenapa comel sangat!

fadilpenyu said...

fine. takde bentuk penyu pun. hurm.

Nyamuk Terbang said...

ok wrna dia lawa

atiqah zulkifli said...

wah..cantik + cute la....pandai awk buat...saya ambil boleh...nk buat koleksi doodle comel...:)

cik missh said...

saya amik ye

Ilman Nafia said...

saya guna 1 yer :
Tq

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat