Saturday, November 9, 2013

Pengaruh 'Macam Cantik Je, Macam Comel Je'

Hari minggu. Ni jela masa boleh masak kat rumah. hari biasa mak gua je yang masak. gua pun tanya adik gua.. sedap ke tidak gua masak














Kuang asam punya adik.




16 comments:

Scha Nazri said...

macam best je nak troll. hahaa

Scha Nazri said...

macam best je nak troll. hahaa

Cik Mun said...

hahaha..

Afiqah Adzan said...

Macam lawak je , macam lawak je .. Haha pengaruh syasya

Invisible Me said...

Haha. Pandai ja nak troll kakak dia.

Anonymous said...

akak adik ada reedit header akak . nk tgk download sini. http://goo.gl/mCPZJC
harap akak suka

Sabrina SA said...

ahahaha ^^ lawak ah..

Aujinz said...

pengaruh Syasya ler ning... kakakkaka

nuyui a.k.a miss YUI said...

nak kena tgk vid ni..tak tau..haha

Cik Yatt said...

serius yatt tak suka dengan mcam macam ni

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! kannn.. dah jadi musim pulak trend ni skrg

Pha Is said...

yg muka "me gusta" tu yg x menahan tu.. hahahah

Aisha Fauzi said...

Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
Terima kasih sudi tolong :)

Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

anis scha said...

Macam best je entry ni. Hahah :p nice entry!

anis scha said...

Macam best je entry ni. Hahah :p nice entry!

Haryani Mohd said...

Comel je adik nya troll kakak :)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat