Friday, August 30, 2013

Mak, Anak, Ratu Drama

Kaki drama. Ratu Drama, Drama Queen.


'Drama Queen' ini bermaksud seseorang yang terlalu emosi dengan tindak balas yang mereka lakukan. senaang cite , over laa. over macam drama drama kat televisyen. pandai berlakon la konon. sebab tu dipanggil 'Ratu Drama'. hahaha. 

nak dijadikan cerita. dalam family gua pun ada la beberapa orang ratu drama.. kikiki.. 

yang pertama, gua la. harharhar (mengaku pulak. padahal takde la seberapa pun)

Babak drama ni, memang selalu gua guna bila Mak suruh buat itu ini. harhar. 




Tapi drama ni dah takleh pakai lagi dah.. mak gua dapat hidu helah gua tu.. hahah..

bukan gua je. Mak gua laaaaagiiiiiiiiiiii Ratu Drama. The Best Drama Queen Ever wa cakap sama lu. sampaikan siap buat2 nak nangis lagi. miahahaha..




padahal baru pagi tadi gua nampak mak gua seronok angkat2 pasu, bercucuk tanam ape tah kat tepi rumah =.='





p/s : Family korang? Siapa Ratu/Raja Drama? hahaha!

8 comments:

nur fadhilah said...

haha, kelakar :D

Aujinz said...

haaaa... kalau drama queen, mak aku takde laa drama sangat... tapi kalau drama king, ayah, aku dan adik adik lelaki aku semuanya drama king... kakakakakka

Cik Mun said...

hahahaha..

Sya Sayss said...

kita sendiri la kak easya .. hahha

Nafisa81 said...

semua..hehe

Shazwani Ramly said...

hahaha comel lahh. mak mak pun dah pandai berdrama queen.

reza al-razi said...

kadang2 ada gak berdrama king.. tpi benda2 ni x elok buat selalu.. berdosa.. haha..

CXopportunities said...

hahahah gile drama queen larh ur mom! hahaha okay cx follow sini sbb u ni art blogger. kih3! yihaa~

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat