Thursday, August 22, 2013

Soalan All Time Favourite : Bila Nak Kahwin?

Aku rasa, setiap hari aku diajukan dengan soalan ini..

Daripada yang berbaju oren ( junior )






hinggalah ke yang berbaju merah (senior)







Diorang ingat aku dah tua sangat kot. maklumlah, muka matang. padahal baru 23. ada student lagi tua daripada aku =.='



mood : berharap esok tiada yang bertanya soalan yang sama. hahah



14 comments:

Cik Mun said...

hahaha..dorang xsabar nak makan nasi minyak tu..

nur emilya said...

haha normalla manusia. lepas dah kawin nanti, tanya pulak " bila nak ade anak" hahah kita sabarkan jela

ana doodle said...

soalan favourite masa kini.. hehe

ana doodle said...

soalan faveret masa kini.. hehe

nur fadhilah said...

dah nak dekat la tu jodoh nya hee :D

Eina Sakinah said...

saya pun selalu kena tny soalan camni.. tak bes tau rasa ;(

Shazwani Ramly said...

hahah kena alami soalan camtu yg payah. wani pn sama penah je org tanye -.- muda lagi baru 20 apetah lagi akak.

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

nanti kalau dah khawin , diorang akan tanya
'miss , bila nak dapat baby ni ' ??
hehehe

J.Syazwana said...

lah baru 23 ke ingat dah 32. kekeke.

jangan marah naaaa.

takpe mude lagik. aku dah 25 baru nak process. kihkihkih

Aesya Zealous said...

HAHAHA. ALAAAAAAAAAAAAA. NANTI DAH KAWEN KENA JAWAB SOALAN LAIN PULAK KAN? HUWAAAAAA. SEDIH! KEKEKE

laskar pelangi said...

ala..mmg soalan maut tu bagi kita nih.ekekeke~

Nafisa81 said...

soklan basa basi je tu...

Cikya said...

aesya,

lain kali balas camni keada yang bertanya...

"Bila awak nak masuk minang saya?"

"Tanya je tahu..."

Confirm senyap punya.

kalau memakcik yg tanya,
"Puas saya tunggu makcik cari, takde sampai ke sudah.."

err.. tu ayat escapism aku. bosan ditanya begitu

deno said...

eh, deno tua setahun :)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat