Friday, April 15, 2011

Boleh tak aku kata....

boleh tak aku kata dalam Malaysia ni aku sorang je buat post pasal Delimawati pelakon Hantu kak limah balik rumah tu.??yang jadi hantu tu.. 'enjit2 semuttttt' hahaaha

bukan ape, tiap2 hari aku check pageview mesti ade yang terkena dengan post aku dulu pasal aku terserempak dgn pelakon Delimawati dekat area Shah Alam.

nak baca? klik JUMPA ARTIS!!

dari januari sehingga hari ni sahaja, 660 pageviews je dah kat post ni. dari google la kebanyakannye. maybe mereka search gambor kak limah sekali tuptup kena kat blog aku.. haha..

tiap2 hari ade je keyword pasal kak limah kat nuffnang website..

papepun, thanks Kak Limah. kerana anda blog sy dpt pageview yg 'agak' tinggi.


p/s: alahaiii 660 pun nak kecoh ke aesya?? blah la luuuuuuu.......


5 comments:

nur amalina athman said...

wah..kira oke laa tue 66o pon..
akak..tahniah..dh ada perubahan kt blog..hehe

Nebengz... said...

fuyyoooooo....aku nak dapat 100 pon seeh ...sob sob..

pipoq said...

tu ko belum lagi mention nama aku..kalo ko mention nama aku rasanya mau merudum je pageview ko..ahahaha..

zOeY zAu YaH said...

660 tu kita patut bangga tau hihi

Mem Aluya said...

Tu la nyer... Mem gugel image Delimawati pun jumpa entry Aesya tu...

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat