Monday, January 31, 2011

Jumpa Artis !!!

salam readers! semalam, bersamaan 30 Januari 2011, setelah frust tak dapat pergi ke SBDO, aku pun mengambil kesempatan utk berlegar2 di sekitar Shah Alam sahaja. Time aku n family jalan2 kat PKNS Shah Alam. aku ternampak die ni !!!

|
|
|
|
|
|

HANTU KAK LIMAH !!!
oh tidak..actually aku nampak die dgn wajah yang normal,

kenal? Delimawati. Kalau korang tak tahu lagi, die lah yang jadi Kak Limah dalam filem Hantu Kak Limah balik rumah !! harhar.. dia jalan sorang2 je, pakai blouse itam, seluar itam. aku masuk Avon, tak lama pastu die pun masuk Avon ! waaahh.. die pandang aku. aku senyum lebar :) die balas senyuman aku. wahahaha maceh2.

rasa macam..rasa macam..rasa macam nak ambik gambar dengan die je, pastu upload utk oh media! (apekehal?)


tapi harapan aku MUSNAH !!!

sebab aku hanya bawa handphone ni time keluar semalam.



NOKIA 1661


terima kasih banyak banyak Nokia

T.T


p/s : hoi! ingat aku sengkek sgt! aku ade lg satu phone la! wahaha...

13 comments:

nuramalinaathman said...

kalau tak bole mbek picx kan3??:)

Shaofie said...

heheh. takpe,at least dapat jugak kenangan bersama hantu. hantu veteren lagi...

Along Usop said...

Hohoh.. along mase keje kat petronas jagr kaunter lagi pulak.. face to face dgn Cat Farish..pastu dgn Zamarul Hisham pulak.. siap tegur lagi.. ngee...

R-Piz said...

haha...dlm kartun tu,asl ko botak?

►AdamXis◄ said...

Nie jumpa mak limah ka?mcm dh pelik dh nie tgk gambar...he3...salam dr sahabat blogger

Entry terbaru ►Sukan : Chong Wei vs Lin Dan (Terbuka Korea )

nub said...

dia tampaq2 x macam bomog indon tu kena tampaq?

hahha

tomatokering :) said...

hoho , baru terjumap zizan RL sabtu lepas . tak sempat amek gambaq . wuu :)

anishusna said...

hhahaha!!
rugi aesya tak bawk fon satu lagi....
kalau tak dh boleh tgkap gmbar ngn hantu..
hahahahaha

NOOR FATIN said...

pinjam la hp artis tu kejap amik gambar. hik3

padle said...

hehe..xde rezeki kot..next time kalo jmpe antu yg real pnye,baru ko amek gamba ngan die,siap buat peace lg tau!

lolaa said...

ala..xpon pinjam hp akak kat kedai avon 2 amik bgr..ok pe..huhuhu...xde rezeki la 2..kartun comei..

il ya na said...

oo akak ni nama delimawati eh? haha ok2. selalu berlakon tp xtau lak nama dia :)

Safwan Seth said...

meh la aesya. aku belanja samsung galaxy notes. haha

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat