Monday, January 31, 2011

Pemenang 1st GA Aesya ( attention )

pengumuman!!
TAHNIAH !

BEG ini akan diberikan kepada yang bertuah ni!!



http://cumakaw.blogspot.com/

POSITIVE THOUGHTS LEAD TO POSITIVE OUTCOMES !

http://nottygirlz.blogspot.com/

kalau nak berjaya jangan banyak alasan




hadiah cenderahati dimenangi oleh dua orang ni :
hadiah biasa biasa je.
akan diberitahu kemudian.


"RENDAHKANLAH HATI KITA UNTUK MEMBERI KEMAAFAN DAN
MEMINTA MAAF KEPADA ORANG LAIN"

http://nuriema-daprincess.blogspot.com/


Biar Apa Orang Kata, Aku Tetap Aku

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/


kepada keempat2 org yg bertuah ni, sila email kan nama penuh, alamat dan no telefon ke syanad90@yahoo.com


kepada yg tak berapa bertuah kali ni, jgn sedih ye. banyak lg GA n contest dr blog2 lain yg best. join je! thanks korang sbb join!! love u all!

21 comments:

transformed housewife said...

tahniah kpd semua pemenang. betull tu kalau tak menang yg ni, cuba lg yg lain.

wannurfazrini said...

alamak beg sangatlah hemsem . ruginya tak join! nt wat lagi yeh ? konfem join! nak beg lagi cantik.. hehe :p

NOOR FATIN said...

tahniah kepada pemenang!! :)

Miza Yusof said...

tahniah kepada semua pemenang :)

NOOR FATIN said...

tahniah kepada pemenang!! :)

nIEza AniEyZa.... said...

xbertuahla..huhu....

♥♥LiSsA♥♥ said...

tahniah pd pemenang:)

zura@iwan said...

tahniah pada pemenang...

sarah mohamad said...

tahniah kepada semua yg menang :)

shera haifa said...

tahniah!!

Hidaya Sarbini said...

tak bertuah..!! huhuhu

ecah said...

alaa..nak jugak..

Mizz Farah said...

aesya...sowy sis bru on9...siyesss tak sangka leh menang...thanks~ :)

dyg said...

akhirnya......
melepas sy..huhuhu....xpe la nnt Aesya wt lg contest ye..hehe..

misz FaTiN said...

tahniah kpd pemenang..

tumitKAKIkuLUKA said...

trimas ecah!!!!laen kali buat lagi ye..hehhehehe.;))

azura samsuddin said...

owh tidak bertuah... tp tahniah kpd yg bertuah...

beaty said...

Tahniah yer

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

AkmaFaizal said...

Tahniah semua..jelesnyer nengok korang dpt beg love heart tu..huhu :)

pRImRosE...~mencari ketenangan dalam peperangan...~ ;p said...

eceh...tahniah cik wewe~~t jgn lupe share ngn kite ye..adiah tu potong due oke..wee~~

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat