Tuesday, February 1, 2011

Boleh tak aku kata...

Boleh tak aku kata....lelaki ni...

  • sebelum kapel, bukan main lagi dok ngorat org. sampai awek org lain pun nak kebas.
  • bila dah dapat, mula2 hangat la. lama2 lepas tu biar je. dah dapat kan.
  • kawan no 1. betul. kawan perempuan pun lagi rapat dr awek dia sendiri.
  • bila lama tak gaduh, jumpe hal kecik je, mula nak mengada2. merajuk la. ape la.

Boleh tak aku kata....perempuan ni...

  • bodoh. ah, terasa kurang pandai. sibuk nak kapel tu ape hal?
  • tanggungjawab sbg anak, pelajar pun belum selesai.
  • jaga hati org lain tp hati kita org tu tak jaga pulak.
  • sudah tiba masa guna, 'sharing is killing'
  • jujur. jujur tp makan hati? takde dlm kamus hidup aku buat masa sekarang.

menulis di alam maya kerana ingin menjadi pendiam di dunia nyata. sekian.

p/s: eh, perasaan anti lelaki mcm dtg balik pulak. T.T


17 comments:

fathiahRAIHANA said...

fuhh . setuju je Y_________Y
sume point tepat .

Si Gadis Semasa said...

jujur . tapi makan hati . ouhh , terkena batang hidung sendiri pulak . LOL !!




p/s ; cmne nak buat linky's magical widget tu dlm bntuk scroll ?

CIK CIRA said...

dulu terasa mcam terkena btg hidung sendiri..tapi harini rase mmg tol statement ni...

Hidaya Sarbini said...

semua tepat.. especially bab jujur tuhh tp even skunk dh mcm play2 ckit, rasa x best pun ada.. hehe (mbe bkn dri jnis play2 kot) =)

violetless said...

when u find ur perfect man. u wont says dia..hehehe..betul ni..

afiqah nordin said...

oh tidak!!wat happen?

padle said...

erm...terdiam seketika...

Yuni Aisyah said...

lelaki n perempuan sama je...

p/s jgn la anti lelaki...kesian nnti mereka susah nak tackle aesya sy sweet nie...hikhik

pipoq said...

ko ni mangsa keadaan ke ? hehehe

suri solehah said...

salam senang..jumpa yang sekufu..minang n terus nikah,,nal bercinta lepas kawen..cintalah nak rak sekalipun hehe...setuju tak sbb nak anti lelakipun takleh melanggar sunah hidup..

ciK fLower meLawEr said...

lelaki oh lelaki!!

Muhd Fadil said...

laki ade jugak yang bagus dan yang kondem.
pompuan ade yg bagus dan jugak ade yg kondem.samasama la sekarang.ceceh..
saya duk atas pagar,bukan kiri,bukan kanan tauu..

anishusna said...

ya alllah!!
saye setuju sssnagt!!!

Fariq said...

like this entri,, btw,, sebab ramai gak rapat ngan kawan2 pempuan,, jadi malas nak pk kapel2 ni,, camni pon dah okay..

nak jadi kawan rapat saya?? ngeh

Blog Berunsur Lucah Kegemaran Ramai?

Amin Zakaria said...

jom main dota..haha3

:: anne_aNzaNar :: said...

sokong 100% yg bab lelaki 2..benci kan??

tumitKAKIkuLUKA said...

ecah, nda mahu lah begitu.. cik wewe sokmo rasa mcm kamu rasa. be positif dear.;).just trust him.
btw, cik wewe pon sedang menjadi pendiam di alam nyata.hee..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat