Sunday, June 9, 2013

Aktiviti Hujung Minggu

pertama sekali. CANTIK TAK KAK TON?? EH SILAP. CANTIK TAK BLOG KITEEEEE? muahaha rasa macam bebudak lak blog aku ni. haihh takpe. feeling awet muda gizeww. sukaaa sangat. haha. kite tempah layout blog semua2 ni kat Cik Bulat

Aktiviti hujung minggu korang apa? jalan2 bersama keluarga? oh hujung minggu ni saya tak ada mood nak keluar. nak memerap dalam rumah je rasa. saja nak merehatkan diri. sebab minggu depan akan menjadi minggu sibuk kat ofis. jadi, kita tenangkan diri dulu. hiks.

macam biasa, hujung minggu lah saya nak beramah mesra dengan hobi saya yg comel ni. felt craft. alolo. hiks. sanggup tunggu gaji nak beli felt. hahaha.

oh btw, saya beli felt craft ni online je. ade je jual kat luar. tapi disebabkan kekangan masa, better online je. sampai terus depan rumah. heee.

haa sape yg berminat boleh la beli kat http://yanacraft.blogspot.com/

dah dua kali repeat order. sangat memuaskan.










okey tu je nak cerita. haha. so, apa aktiviti hujung minggu korang? share la sikit.

6 comments:

eimah siti said...

nice ^^

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

cantik sgt!!!!!!! hujung minggu xda buat ape sgt..tido jew..huuuu

Aujinz said...

kemain rajin kemain.. koh koh koh

iAmCekbolat said...

aaaaaa comel comel !

Mila Ahmad said...

cute gilerrrr~

BUDAK TINGGI said...

comel..!! buat gntung jd keychain mesti cntikk

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat