Sunday, June 2, 2013

Freebies : Doodle Pengantin Perempuan

 alololo. comelnya kawen kawen.  disebabkan tahap kebosanan saya pada level 3 hujung minggu ni, maka saya main lukis lukis di Microsoft Excel.

haaaa ramai tak percaya kita boleh melukis di Microsoft excel. siap boleh kaler kaler lagi. tak percaya?



see? sebenarnya ada jugak cuba buat tutorial. tapi tak jadi. stress i tau. bagi saya lukis di excel ni bukan bergantung kepada tutorial. tapi bergantung kepada usaha anda untuk try and error. haaaa gitu.



bukti lagi


jadi, dengan ini, saya nak buat freebies khas untuk anda. ambil lah mana2 doodle kat bawah ni yg anda suka. takde la cantik sangat tapi boleh la ade rupa. haha. bolehla letak kat blog ke, jadi default picture facebook, twitter and so on. sebab saya tak boleh nak guna doodle ni. sebab saya belum berkahwin. eh??

err. takde pape makna ye saya lukis2 gambar org kawen ni. saje je.. *rolling eyes*


 

 

 

 



p/s : kawen nanti nak kaler purple. eh. kbai

9 comments:

fiqah hamed said...

wahh..comelnya..tapikan macam mana ehhh nak letak corak guna excel?

istiqomah said...

cantiknya!!!! nak satu nak satu! heee

Nurul Mohamad Tahir said...

super duper comel!!!nak ambik jugak walaupun tak kawin lagi.hee~thanks! :)

rajin nanti buat laa freebies lagi. :P

IU Milan said...

it's cute :)

ain.alias said...

comelnya ! B2B nak 1 !! :)

Cik Yatt said...

pndainye buat..yatt tak reti..huhu

QA's ~ mamapapa said...

comel..kreatif...salam kenal..done follow :)

Anonymous said...

thankz sis..

Anonymous said...

akak comel : )

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat