Monday, February 11, 2013

Keyakinan Melampau


hahahahahaahha. uish tak beradab sungguh tetiba gelak. bagi salam dulu!

Assalamualaikum wbt!

nak memendekkan cerita, hari tu aku pegi jenjalan dengan kakak dan adik2 aku. pastu ada la rasa nak pi toilet.. aku dan akak aku pun pegi la toilet bersama-sama. punya la tak tahan nak shishi.. kakak aku jalan kemain laju.  tertinggal aku kat belakang.. 

tiba-tiba aku nampak beliau melencong ke lain.. eh biar benar beliau ni? nak ke toilet ke tidak?





aku pun jerit la panggil beliau yg sedang jalan menonong itu.. 








lepas kejadian tu, kami berdua gelak sakan menuju ke jamban, tapi aku control gelak. kang ada jugak 'air' melimpah ke lantai.

haihhh. aku pun tak tau la kenapa akak aku eksaited sangat nak 'membuang' kat tempat troli. kahkakahkah! keyakinan melampau betul beliau ni..konfiden betei toilet kat situ. kahkah


kbye! larikkkkkkkk.

10 comments:

Haryz Khairuddin said...

beliau tengah sibuk berwhatapps mungkin? atau mungkin otak beliau cuba men'troll' beliau..?

FarhanahAdzlan said...

saya kalau berada dalam keadaan camtu pon saya akan gelakk tak habis2 selepas dah membuang hehe

Miss Xyz said...

Ahaha, pergi jerit tu yang kantoikan tu XD

pipoq said...

kes memang emergency sangat la tu..hahaha..troli pun nampak macam tandas dah..

Nur Emilya said...

Haha, biasalaa, kadang2 taktahan sampai takperasan kat mana destinasi sebenar hahaha.

deno said...

hahaha.. pernah jugak jadik mcm ni.. :p

Fikri Muhammad said...

agaknya lebih cepat naik troli nak ke toilet kot..

Dunia Wilma said...

Hahaha...Mesti kes tak boleh tahan dah tu kan ^_^

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tak tahan la da tu... aishhh nasinb baik x ngigau

Muhammad Musoddiq said...

eh? kau ada kakak? aku igtkan kau sulung~

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat