Sunday, February 10, 2013

beza blogger dengan bukan blogger

Beza antara blogger dengan bukan blogger adalah berkenaan dengan TYPO. 

BLOGGER/ BEKAS BLOGGER pun boleh..

pernah tak anda typo dlm laman sosial? contohnya facebook. dan contoh paling best adalah twitter. twitter tempat paling best bahan typo orang.

hai semuaaa ! I kat secret recipe! makan carbonari! nyum nyum!

pastu ada orang retweet

CARBONARI ? sejenis tarian kah?  :D RT hai semuaaa ! I kat secret recipe! makan carbonari! nyum nyum!


Kekadang bukan apa sangat pun tweet. membahan typo orang je kerja. kat facebook tu lagi la. typo satu huruf je. tapi berderet 200 komen. :P

rasa macam best gila la bahan typo orang.




 BUKAN BLOGGER

haa yang ni bukan blogger. kalau kita typo ke, diorang paham je kita tersalah taip. takde plak nak membahan. 


dan yg lagi power, tak tau pun ape benda TYPO tu sendiri..





p/s : anda? suka bahan typo orang tak? :DD

15 comments:

Amanina said...

hahahah. memang sedak pun membahan typo orang. tapi bila diri sendiri kena rasa serik je tweet. haha

Arol Mubin said...

Sangat suka! Seronok jugak bahan typo orang, kadang2 sampai seminggu bahan. Kesian. Hahaha! Ramai yang menanti saat Arol pulak typo. Tapi dah deactivate Twitter sebab rasa berdosa selalu bahan dorang. Sobs sobs. Kihkih. :D

Nyamuk Terbang said...

setuju!!kengkadang selalu gak borak dengan mmber..blog pun diorang xtahu rupa cemana :)

Yoora Hana said...

Super setuju... :)

Miss Xyz said...

Suka bahan typo orang! Last2 kita sendiri tertypo XD

Haryz Khairuddin said...

tengok orang jugak..

FarhanahAdzlan said...

saya?saya yg kena bahan asyik typo jee cis!

Hawa reizvoll said...

haha.. macam seronok je bahan orang~

Innanie | Ariffin said...

kahkahkah. me and my friends bukan sekadar typo even in real life pun kiteorang join persatuan salah cakap. siap ada buku, sapa salah cakap and tulis apa yang betul and apa yang salah. lepas tu gelak bila tgk balik! hahahahah

Aujinz said...

typo?.. blerghhh... rasanya dah sebati dah kot kena bahan selalu... kah kah kah

amira_hasrori said...

haha, selalu sangat jadi mangsa typo. kadang2 kalau dah tertypo, cepat2 delete tweet, kihkih

tyka said...

oh.. bru saya tahu typo tu apa..

Sam Banjamin said...

Sabo je la kne bahan.. Tapi bab menggelakkan salah org tu, sam ok jerrr

Ainina Jelani said...

-_- baca balik pun malu. hahaha. Kat twitter bila tweet serius lah nak typo pun.

Rien Rose said...

hahahahaaha tau xpeee

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat