Wednesday, January 16, 2013

Peplum





konklusi, ukur baju dibadan sendiri (apa kene mengena?) 

peplum ni ada yg longgar, banyak juga yg kecil, sendat, melekat. haa kau. haha over.

gua penah nampak sorg awek pakai Peplum kemain ketat. saiz adiknya kot (think postive) pastu bertudung plak.

peplum ni jugak bukan sesuai untuk semua lapisan umur. yg penting, fizikal.. kalau badan besar, takyah ar pakai baju2 yg tak sesuai. sakit mata tengok! hahah

sape yg tak tau peplum tu apa, sila google! haha 


so, sape yg ada peplum? kaler apa?

9 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

kite yg tengah pregnant ni pon segan nak pakai peplum.. heran tgk anak dara yg sanggup pakai peplum, dah mcm baju ngandung je rupenyer, haha~

Arol Mubin said...

Tapi orang cantik macam kak Aesya, pakai apa pun tetap cantik. Kbai.

ainie yusof said...

ada. kaler mustard. tapi xpenah pakai sbb xtau nk pakai p mana :)

Shazwani Ramly said...

haha. blm ade lagii :)

Aujinz said...

korang tahu tak, perempuan punya terminolgi untuk fesyen nie aku dah lost gila.. peplum laa, shawl la..pashmina laa, spaghetti laa, tube laa.. blerghh... koh koh koh

Anis Adila Aris said...

ada warna biru:) tapi baju je..bukan yang sepasang tu

zila manaf said...

bialah si gemuk nk pakai tp mgkin dia pakai utk sekali tu je kot...sumpah tobat die nak pakai lg lol

zulhilmi tempoyak said...

my fren ad jugak soh tgok2 benda ni... mula tu ingat bnda apa la... last2 baju ropenye...hahaha


ad baju best x..?? nk blikan utk bini ni.. ;p

SyedGraphiX dot Com said...

tau takpe. ukur baju dibadan sendiri woi sebelum pakai. Takda lah sakit mata kalau tengok yg tak sesuai tu. kahkah

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat