Friday, January 11, 2013

8 Isyarat Menipu Melalui Perlakuan

 8 most common Lying Gesture :





Orang jenis ni biasanya menutup mulutnya dengan dua atau tiga jarinya ketika menipu.



  Kalau dia asek menyentuh hidungnya ketika bercakap, mungkin dia sedang menipu. kalau selesema ke apa jgn la korang pi tuduh dia menipu lak..



selalunya orang camni dia sedang mengalami kebimbangan. takut kantoi kan. huehue.






 garu garu mata. nak sorokkan muka menipu. selalunya lelaki lebih ramai yg melakukan ini drpd wanita.




yang ni pulak garu2 tengkuk.


dan yg lagi tiga.....



okay malas nak lukis. hahaha.


tak semuanya betul, ada yang dah jadi habit.jangan pulak korang cpat2 tuduh orang menipu tak tentu pasal.


ni aku blaja time training. so tau la sikit2 cara nk tau orang menipu kita ke tak. hoho


haaaa jaga jaga! jangan menipu! mungkin orang yang anda tipu tu tau anda menipu! 

8 comments:

deno said...

mcm ada je deno dlm salah satu list tu... muahaha :p

Umie Artoqiemie said...

the nose touch tu sumpah habit aku... err seb baik kau mention kat hujung kahkahkah.

syakey said...

satu lagi mata. dia kalau org tipu ni, mata dia mmg ada sinar sinar penipuan. haha

apa2pon. jujur. menipu biar bertempat. haaa

Syazana Nazri said...

kena bewareeee ni!

Aujinz said...

macam macam gaya kalau nak kenal orang menipu nie.. XD

Ayien Ocaca said...

hehe...neck scratch tu kelakar and habit :)

Shazwani Ramly said...

hahaha. comel.

ain soofiyah said...

soofiyah x prnah buat, mksudnye soofiyah x prnah mnipulah ye.. hehe

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat