Sunday, January 27, 2013

Pendiam Vs Byk Cakap

Assalamualaikum wbt! hahah lama tak update blog. busy sikit. tambahan pula, takde idea. hoho
hm okay kali ni kita cerita pasal dewasa sikit lah. penat la asek macam budak2 je. budak tocang dua. puih.

okay nak dijadikan cerita, aku dah lama membujang (apekah ayat ini) jadi aku banyak memerhati manusia sekeliling. yang mana selesa bersama, yang mana tak selesa bersama. ehem. actually, aku suka 'orang' (sila baca 'lelaki') yang banyak cakap. sporting. cool. friendly. sebab aku pun jenis yang banyak cakap. tapi satu je masalah. kalau aku suka orang tu, aku jadi tak banyak cakap. sebab aku malu. segan oi. hahah. so, orang tu bila tengok aku tak banyak cakap, dia undur diri. ingat aku tak suka dia. phewww~

melepaslah sudah...


lepas tu, aku rasa aku lebih suka orang yang pendiam. misteri. perahsia. hati ni rasa meronta-ronta nak tau pasal dia. pemdiam. diam diam ubi berisi.

tapi satu je masalah. kalau dah dia pendiam sgt, acane nak approach?? ahh =.=' ini satu hal. pheww~



dah tu?



ok. dah tak suka sesapa dah. hahah

14 comments:

desague said...

hai awak.. saya pun baanyak cakap jugak XD

FarhanahAdzlan said...

biasanya laki walau pendiam pon kalau suka die cakap hahaha.
tapi yg pendiam tu best sebab lebih suka meneroka benda yg tak tau hahaha

Arol Mubin said...

Saya nie friendly and talkative guy tapi bila dengan kak Aesya terus jadi mysterious guy. Cmne tue? Okay, takde kena mengena. Kbai. :D

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

walaupun sy ni banyk mulut , pot pet pot pet , tp sy berminat pd lelaki yg pendiam... misteri gitu :D
camna nak approach ? senang je , sy sendiri tanya dia , suka sy tak.... hahaha , jgn cuba aksi ni kat mana2 ye :P . lepas tu , maybe bdk tu terkejut kot , terus lari ..kekeke , so , kesimpulannya , skrg sy suka lelaki yg biasa2 je , pendiam pun tak , bnyk mulut pun tak :P

pipoq said...

lelaki misteri tu pendiam camne pun bila dah suka, mesti tak jadi pendiam bila ngan ko..

antara said...

pompuan lebih suka lelaki pendiam . maybe kalau lelaki byk cakap, pompuan rasa inferior. maybe la. =p

Shazwani Ramly said...

dua dua pun okay :) as long as kita tahu mcm mana nak brkawan dgn dua jenis org tuh.

Yoora Hana said...

alamak, cam sama kes dengan saya jer ^^

Fariq said...

baru nak ckp kite ni takde jodoh.. bilaa tetibe kata suke yg pendiam terus dtg hrpn.. kekeke

.fariizza. said...

kalau jodoh tak kemana tu. hewhew.

Mysara Ab Rahman said...

byase klu jodoh ni berlawanan..hee
sy suka llaki yg xbyk ckp..hee

deno said...

hihi.. mcm deno tgh2 je.. kdg2 ckp byk kdg2 syp je.. huhu

nabByla said...

tapi org pendiam nie bahaya sikit... kita ssh nak tahu apa yg dia pikir smua.. sbb suka pendam. huhu...

Anonymous said...

saye di sekolah mmg pendiam kalau dgn perempuan x ckp pape pon sgt dgn bdk lelaki pon geng saye je okay sikit... tapi kalau di rumah saye mmg bising skit sampaikan org yg x pernah jumpe pon saye tegur haha.. misteri tak..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat