Thursday, January 31, 2013

Jujurnya Budak Zaman Sekarang

rasanya aku tak cerita lagi pasal ni kat blog. rasanya la..aku pun tak sure. kalau dah pernah, buat2 baru baca la ye.. hahah

nak dijadikan cerita, bulan 8-11 tahun 2012 lalu, aku jadi guru ganti kat sebuah sekolah rendah. aku ingat bolehlah kurus sikit bila mengajar. tapi bertambah chubby lak. hoho. aku sedar aku makin berisi time tu. bahagia mungkin? lulz.











PANDAI TAK AKU MENGAJAR DIORANG?

PANDAI KAN? sampai jadi JUJUR sangat !

boleh jadi guru contoh ni. =.='






15 comments:

tomatokering said...

HAHAHA. manusia berubah.. berubah bentuk badan. kekekeke :P

Ainina Jelani said...

hahaha, memang jujur sangat ni.

deno said...

sangat jujur itu budak :)

Shaqir Ir Manz said...

ahahahha.... tapikan kenapa dudel nya x nampak gemok..x aci la ni.. :P

Tulus Sweet said...

Eh...akak Aesya cikgu rupanya. Whoa sabar ye ngan karenah budak2 zaman loni. huhuhuh

Shazwani Ramly said...

memang lah budak sekarang jujur sgt -.-' terlampau jujur.

laskar pelangi said...

ahahaha..dah jujur sangat la budak2 tu..hik3

nabByla said...

hehe kcian teacher.... :p

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tp budak2 memg kalo cakap memg jujur n layankan je even bnyak merapu

J.Syazwana said...

hahahahaha!
wakakakakaka!
hahahahahaha!
wakakakakaka!

okbai.

Bane said...

hahaha. pelempang sedas dua syok gak tu

Haryz Khairuddin said...

budak2 memang makhluk yang jujur. geram kadang2 aku dengar dorang bagi komen..

FarhanahAdzlan said...

kalau budak sekolah rendah memang jujur sangat tak pandai nak cover2 sikit hahaha.

Aujinz said...

mereka sungguh jujur.. XD

Aliff Haikal said...

Hahahaa jujurnya budak sekolah ni. Tapi mai sekolah menengah hampehhhh

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat