Thursday, December 27, 2012

Crush

Crush. Korang ada crush? pernah ada?

tak tau maksud crush? klik SINI

haahhahahahaha (dah kenapa gua ni)

sekasar2 aku, secomot2 aku, sehodoh2 aku, aku pun pernah ada crush woi! wahaha! tapi aku jarang bercerita dgn member2 aku.aku simpan dalam hati jer.

Crush ni kekadang kita boleh tengok dari jauh je. nak dekat dengan dia, memang susah. sebab kekadang mereka ni tergolong dalam kalangan 'hot stuff'. sebab tu susah nak dekat.



tengok dari jauh pun dah boleh berbunga hati. kalau boleh nak tengok tetiap hari. hahah.


dan ada something special tentang aku dan crush. selalunya, aku senang nak dekati crush aku. haa ni part yg best. bayangkan betapa bestnya kita boleh berinteraksi dgn crush! takde la setakat tgk dari jauh je. haha! peh pehh!

nak dijadikan cerita la kan,masa sekolah menengah aku ada crush. wewwit. aku memang minat gila dia beb. senior aku. ahahah. sampai satu hari tu, dia menang pertandingan public speaking peringkat daerah. 

aku dgn beraninya wish congratz kat beliau! pheww!

time ni memang 7 hari berturut-turut aku xlena tidur. haha k tipu.


guess what? dia abes sekolah, aku dapat no henpon dia (dgn bantuan dua pupu yg sama sekolah. haha)
entah cemana tetiba lost contact. nama pun crush kan. hahah


pastu zaman matrikulasi pulak. pheww. ni toksah cite la.  kawan cam biasa. mesej2 je. tak pernah berborak face to face pun. tetiba masa praktikal UiTM sem 4 kat HUKM, dia datang jenguk aku. haihhhhhh :) gumbiranya hati... heheheh


pastu dah lama tak contact, title crush dah hilang.. hahaha..



pastu dah takde dah main crush crush ni. cukup2 lah berangan entah kemana. hahaha. buat sakit hati je kalau crush kita tu title TAKEN. haaaa nangis tak berlagu~~ kekeke.


ok dah. sekian saja pasal crush saya. mihmihmih.


anda pula? :D



p/s : err aku harap crush2 aku xbaca blog aku. kantoi ah nanti!



14 comments:

Syazana Zainn said...

dulu selalu usha dr jauh jek :)

senyum2, kaver2,

dah nama pon crush, tetibe hilang ctc..

now, i'm happy for being me depan si dia. hihi

CekbOlat-bOlat said...

hahaha . biase la . smua adda crush sndiri . eh lpas mna tau crush dlu dluu jdi hasben ? jeng jeng jeng

awish said...

comel je cite nye..

antara said...

abih... kite ni camne? camne camne?? =p

Razil Tahir said...

Ada crush gak. seronok jer mingle2 tapi sampai laa tak couple. malas lah nak ruin relationship. let it be that way. Happy together. :)

fifie said...

Fie pernah ada crush sorang tapi tak kuat lah nak berterus terang nie, tengok je dia. Dan tak sangka after few years berpisah dan jumpa balik dia cakap fie sombong dengan dia dan dulu dia ada hati dengan fie. Alahaiiiii tu orang panggil tak ada jodoh

Syakir Rahman said...

cocoa crunch..eh!!! ada kene mngena x ngan crush??

J.Syazwana said...

aku dulu tem sekolah jangan cakap ah. semua senior pon aku nak minat. wakakakka. gatal gile kan. lagi2 yang join kawad kaki tu. taff beb :P

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

Sunah Sakura said...

crush yang cet tu lak? :p

Aujinz said...

kah kah kah.. comel laa hang... XD

BrilliantWriter said...

lamanya simpan hati dekat crush.. Dari sekolah menengah? Kalau kite, sekejap2 je boleh laa.. hoho..

cimöt said...

sampai laa ni crush gua taktau gua suka dia..dan gua dh lpekannya..takut makan hati klu dia dh taken cam ko..hahaha

Tulus Sweet said...

tak suka ngan crush. sebab tak ada.haha

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat