Tuesday, September 25, 2012

Kalah




















okay fine maluu siot kalah lawan chess dengan budak darjah 6. 6 Uranus pulak tu.

* 6 Uranus. kelas terakhir

16 comments:

Syazana Zainn said...

susah la chess ni -,-

tak reti main pon

T_T

Syakir Rahman said...

ahahahaha...
moral of the story ~jgn pndg rendah bebudak kelas akhir.. mayb diorg x pndai dlm akademik, tp ada bnde laen yg diorg lg hebat =D

Haris Khairuddin said...

2 move je?? siyes?? hebat gilak budak tu??


tapi aku pon x berapa suka main chess gak.

Miziey said...

Apa lagi... klua kan laa statement cover line. "alaa, cikgu saje jer nak bagi peluang dekat kamu tadi... bla... bla.. bla.." settle! hahah. :D

Mira Adzlia said...

series...xreti men chess..huhu..cheese suke mkn..hahaha

Anisa Anuar said...

sama la tak reti men....walaupun manual play ada kat sebelah...spe yg terer men,tabik dari guwa!!! kekeke

Zura@Iwan said...

hahaha...

malu...huhu

Arryana Nasution said...

hahah..
lekluuuu..
men agy sekali!!

Aesya Zealous said...

@Miziey hahaha tak biasa kaber line. mengaku jela kalah. hahaha

@Haris Khairuddin alahai mestila banyak stp. xkan aku nak lukis semua step.. =.='

@Syakir Rahman betul tu. aku tenogk diorang lagi bijak bila main game. ehh

@Syazana Zainn kann..tak reti sangat pun tapi apsal budak tu terer main..huwaa

Aesya Zealous said...

@Arryana Nasution hahaha givap ah..tak reti main (pdhl dah tau akan kalah semua game pun.harhar)

@Zura@Iwan sikit jaa..haha

@Anisa Anuar hahah kann!

@Mira Adzlia hekhek. cheese sape la x suke ann

nurhaziqah_ikah said...

aaa,, malu2.. x pe la try main lgi skli.. huhu

shafiqabdshukor said...

2 move je...
mesti genius..

Mieya Atiera said...

Tak reti main chess pon. heheh

Sanji Ngatmi said...

kelas terakhir kelas budak paling bijak .. tak sama dgn budak bijak pandai .. diorang berfikiran jauh ..

fadilpenyu said...

wkakakaka. loser gile kalah chess. booooooooooo









#padahal gua lagi tak pandai main chess. i is sad.

AMMAR YASIR said...

Aku tak reti pun main chess

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat