Wednesday, September 26, 2012

BF GF mengaji Al-Quran sesama via skype or phone ?



BF GF mengaji Al-Quran sesama via skype or phone? Aku rasa nak marah ade la. *dush dush*


ayat ayat ni aku dapat dari laman twitter. aku telah pun mempamerkan ayat ini di page Aesya Zealous's Blog dan mendapat beberapa pendapat serta pandangan daripada rakan blogger yang lain.


liciknya syaitonirrajim.


pandangan anda pula bagaimana?



7 comments:

the malay male said...

Mengaji kerana nk menunjuk nunjuk?

haney said...

ni nk ngaji kerana Allah ke kerana pakwe? erm tp xpe la, at least dia ade niat nk ngaji jugak. ye dak? (cuba berfikiran positif hehe)

Tulus Sweet said...

sedihnya deorang ni...

Asiah Aisa said...

Tak perlu kot mcm tuhh

Bidadari Besi said...

Kalau dah kahwin, baru sweet kot.

ila said...

tp kan..pada pendpt ila...bgus jgk diorg buat tu... tp ila ta cakp ila sokong taw.. just..lg elok dri diorg dok berduet lagu ke ape..kn2.. nnt2..diorg ubah la tu cara diorg..siki demi sikit...

*kpda yg lain..jgn la wat..tp lau dh buat..takpe la..heheh

fadilpenyu said...

attototototo...sweetnya BF dgn GF. hihihihi

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat