Wednesday, April 11, 2012

Kaki Twitter











biasa lah orang kaki twitter. sampai bercakap pun perkataan tweet keluar. apa yang dia mengarut kat twitter pun gua tak tau. sbb gua tak follow dia.. hahah

macam2 orang tweet kat twitter. nak makan tweet. nak minum tweet. nak berak pun tweet. bravo bravo.


oh follow gua kat twitter ye! @aesyazealous

memang jarang la nampak gua tweet. hahah

12 comments:

Eyka said...

kaki twit pon boleyy! haha:P

aydah ahmad said...

meh follow jugop
hahaha . twitterholic .

@edah_tehbunga

Izzul Amir said...

Hihihi die nak kate sweep terkata tweet. Hahaha :)

@izzulamir follow me ;D

tomatokering :) said...

kite lagi lama tak twit twit. bukak dua kali je then terus lupa paswod. wakakak

susulemakmanis said...

wah!comel!hehe..btw,dah follow u dear

Mila Ahmad said...

xpandai nak tweet2 nie :p

Miziey said...

Jarang tengok aesya kat TL. Maybe timing tak sama kott. Hehe. :)

ShahzCudin said...

haha..sume bnde nak tuit gini la jadinye..

Mimi Nur Farahin Hassan said...

hehe sy takde twitter pun huhu =)

awak di tag

http://mimifara08.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

pipoq said...

nak kena twit jugak ye ? aku ingat dulu2 kalo 'twit' ni ala2 ganti perkataan 'chop' masa main kejar2 je..

cik najihah said...

kalau dah kaki tweeter sampai ngigau2

Farrah yong said...

cehh , perli aku ker ? hahahhaha . aku kan kaki tuit ;) krohkrohkroh

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat