Friday, April 13, 2012

Bukan Tak Nak Update







sekarang ni, pejam mata je boleh terus tido. pergh! hebaddddd <----ejaan bebudak sekarang


salah seorang peminat blog gua. hahahaha : Haru Elie : http://cdiqlife.com/  singgah jom!!

10 comments:

Rien Rose said...

pegh!! nak gak msuk dalam entry blogger heabt ni.. T_T nak gak2! mne aci haru je.. :(

Mysara Ab Rahman said...

haha...kne tggu btul2 mud

Haris Khairuddin said...

ye..alasan nak cakap kau kuat tido le tu.. hahaa~ ;p

YaNa Yassin said...

Up entri ikut mood,.. lalallala :)

pipoq said...

sungguh hebaddd..tapi ada ke orang bukak mata terus tertidur ?

Far8 budak baik said...

mmg tak terupdate lah gitu..
hahahahahaha...

Syakir Rahman said...

kan...tmbh2 skg ni kt shah alam asik ujan je..mmg sdap tidur...huhu

AMMAR YASIR said...

Air liur basi tu meleleh. Hahahaha

Mujahid said...

even simple, tapi saya suka baca kartun2 akk ipar sy ni.. serius!! saya suke....
Belajar Untuk Tersenyum Buat Kehidupan Anda

thaqibzaki said...

gua pejam mata nak dua jam baru tertidur. -.-

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat