Friday, March 2, 2012

ingat senang ke nak dapat duit?

buat pengetahuan korang, rumah gua dengan universiti jaraknya 15 minit perjalanan menaiki kereta. itu dengan kelajuan 100km/j. selalunya gua bwk 110. opss jgn bagitau mak gua. nanti die marah. kata bawak macam orang gila. hoho.

jadi, bila kekurangan duit, rumahlah tempat dituju. bukan mesin atm. 

nak dijadikan cerita, semalam gua balik rumah kejap...






ingat senang ke nak dapat duit? tidak.... (geleng2 kepala)







14 comments:

Nyamuk Terbang said...

nak duit..kna buat2 rjin..ehhe

wanabee said...

hehehe...
kalau kat perak dulu ..susah nak balik kl ..
mintak duit pun on the phone ...
setiap akhir sem je ..mesti guwa call mak guwa sambil nyanyi lagu ibu
...

"ibu.....ibu...engkau lah ratu duit poketku....bilaaa ku berduka ..engkau hiburkan aku ...ibu..ibu..bank in kan duuuiittt "


lepas dpt bebelan yang maksima ...akhirnya beliau bank in jugoppp .. malu maluuu >_<

ANISA said...

sayang mak kat kita...nak tunjuk bkn senang dapat duit tu

Raja Fiqri Fauwaz said...

kakakaka.. Padan muke..

saya cello191 said...

tolong mau ikhlas...

^^

Nina said...

Hihihi ingat balik zaman uni.. wa kene jalan kaki tau! :) have a nice day.

.........cP~ said...

Tak berani mintak duit kat emak dah sekarang. Tunggu je kalau mak nak kasi.

Mysara Ab Rahman said...

haha..kelakar je..tp mmg cm tu pn kn...

pipoq said...

hahaha...nak mintak duit kat mesin ATM pun kena banyak keje tekan tekan owh..

era kecik said...

nak duit, kena tolong dulu. macam adik era mintak duit ngan mak :P

beckhrooy said...

Tapi buang duit senang sgt hihih

cotton candy said...

mmg sshnk dpt duit..hehe

NiaLidia. said...

hahahaha , padan mukaaa :P

thaqibzaki said...

Mak lu amalkan amalan give and take dan juga amalan you get on what you gained. :D

errk.

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat