Sunday, February 26, 2012

betul ke blogger lama sombong? diskriminasi terhadap newbie?
















tak semua newbie macam ni. tapi ramai yang macam ni.

mungkin ini adalah penyebab.. korang rasa? ahaaha

32 comments:

Tengku Nizam said...

haha, aku newbie gak, tapi xde la smpai macam ni, haha

NUR AFIFAH said...

Sangat setuju...! Rasanya bahasa blogger yang lama lagi senonoh dari bahasa blogger yang baru... yang baru tu, I mean, yang muda2 ni hah... Tak tau laa apa salah cikgu2 BM diorang sampai nak eja perkataan betul2 pun tak tau

Faza said...

haha btol sgt.bdk2 sekolah nih ptt khatam spm dulu ..haihhhh

safwan seth said...

adik aku yg skolah sains pon guna bahasa mcm tu,,,menyakitkan hati,,,haha

baby boo said...

isi entry terlalu personal..

Eyka said...

kah kah kah..klu gua pon xnk follow..dtg mase 2 je laa..haha :P
#bajet retis hot..puiii..haha:P

bise laa ni budk2 pra matang wey! haha:P

aq pling bengng blog yg ade background menyakitkan..n lagu nak menjerit bagai..rosak gegedang gua..haha:P

nice troll wey! ;D

~Kirin Selama Perak~ said...

tiba2 aku pointt cursor aku nak like status fb tu..#Eh.

zakirul rahim said...

'titew pown xshuke dgn belog macam toeeh'...

nampak tak aku guna bahasa budak sekarang..well..biase laa tuh..konon la bahasa remaja..wat the fish laa..

aydah ahmad said...

ahakk ! ade satu blog nih ayda bace kan kak macam harommmm -.- berbelit-2 lidah bace.dah laa ayda nih loading . bertambah loading -.-

NiaLidia. said...

ewwwwwwwwwwww~ hahahahahaha , newbie jugak tp selamat dh khatam SPM. kalau dlm exam dulu guna bahasa mcmni , lingkup laaaa. tp serius annoying ==' lg lg kalau lelaki yg guna. errr

Telekung Thaiyibah said...

penulisan dan gaya bahasa mencerminkan tahap intelek seseorang.Kan kan kan?haha

Red said...

hahahahahahahahaha. nak pecah perut aku sebab ianya sangat betul

Red said...

jap. tambah satu lagi. sepatutnya ada lagu sekali XD

Arol Mubin said...

Guna bahasa ewwwww, pastue design blog pulak sampai boleh juling mata tengok. Blogger otai pun fikir berpuluh kali nak jenguk blog dorang. ;D

Clara Rella said...

Sme jwpan ngan akq.. sbb terlampau byk bnde smpai berat..

Clara pnah gak wat gtu.. tp sbb susah nak masuk blog, tu pasai buang2 sume tu..

http://cerytara.blogspot.com/2012/02/thank-all.html

.........cP~ said...

rasanya dah banyak blogger tegur jangan guna bahasa ewww ewww tu..tapi diorang buat jugak. lepas tu nak marah pula kita tak nak follow.. adui..saya tak otai, tapi saya pun tak nak follow kalau gitu. serius tak sedap langsung dibaca.

.........cP~ said...

rasanya dah banyak blogger tegur jangan guna bahasa ewww ewww tu..tapi diorang buat jugak. lepas tu nak marah pula kita tak nak follow.. adui..saya tak otai, tapi saya pun tak nak follow kalau gitu. serius tak sedap langsung dibaca.

EYFAalias said...

hahahahahahahahhahaha. betul sesangat! entry ni terbaik! hahaa

Azmil Aziz said...

memang betul pun.. kite ni org lama pun xrasa orang lama..;)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

ain soofiyah said...

haha~ pro dan kontra antara newbie dan yg lama... ahaks

Yana Libra said...

haha..mmg patut kot otai tak tgk blog tu.. :p

CikMunBlogger said...

ahaha . no komen laa plak pasal nie :D

cik najihah said...

ade..tapi x semua..da bole agak sape blogger yg mcm tu..tegur banyak kali x layan langsung..hoho..otailah katekan..btw mostly newbie..mcm tu lah..tegur kang sentap huhu

Rien Rose said...

hahaha sye pon newbie.. :P

Shawn Razaleigh said...

aq newbie.aq benciwww esahjiles. hahaha

Cik Bambam said...

hahahha..kindaaa!!

Diyana Munira said...

Hahaha! I'm old blogger tapi saya tak sombong ^_^

Sometimes, some bloggers committed website faux pas:
a) Too many unnecessary graphics (I was guilty of this one)
b) Banyak guna bahasa eew!!
c) Light/neon text colour over light/neon background colour (refer the web address)
d) Too many sparkles
e) Music on autoplay
f) Autoplay on loop (I was guilty of this one) and no play/pause button
g) Too many animation (salji turun, bunga bergerak, etc)

Kids!!! Why u no use proper English/Malay???? Dulu2 mana ada orang type camtu (ada lah tapi rare).

~~zAnAfAhMi~~ said...

Tu namanya bahasa 'ngada2', pening membacanya.
Tiap x dtg sini, wajah header mesti lain..

Nina said...

I love your blog.. :)

pipoq said...

saya blogger yang berusia 33 tahun..ahahaha..tapi tak sombong..

Afiqa Dayana said...

hahaha byk kot newbie mcm tu :p
saye pon newbie gak tpi agak2 tak same kan mcm tu ? haha :p

Si Gadis Semasa said...

grrrrr . payah lah kalau macam ni . =___=

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat