Friday, February 24, 2012

bila aku 'forever alone'

"Forever Alone is an exploitable rage comic character that is used to express loneliness and disappointment with life."

Berikut adalah antara perkara yang gua lakukan seorang diri dan terasa 'forever alone'. bahahaha.. jadi, bagi sesape yang forever alone tu, bolehlah tiru style gua. HAHA

1. pergi shopping complex seorang diri. masuk semua kedai yang ada kat situ. jika rajin, cuba semua pakaian yang suka. tapi tak beli. haha





2. makan seorang diri. lagi best kat tempat ramai orang. pastu duduk kat seat yang 4 orang punya duduk.



3. baca balik semua text message yang ada kat phone. delete mana yang tak penting dan tak best.


4. melonjak kegembiraan bila ade message masuk. walaupun daripada Hotlink mahupun CelcomExtra.





5. Log in facebook. Jika tiada notification walaupun sudah 5 minit tunggu, offline.





6. Timbang berat badan di shopping2 complex. Jika berat sudah turun, senyum lebar2 sehingga keluar complex tersebut.

7. bila nak keluar tak perlu fikir nak pakai cantik2. gua pernah keluar pakai tshirt yang ada tompokan cat. hoho



8. Cerita pengalaman terindah kepada sesape yang berada berdekatan, walaupun buat kali yang ke 1478..


9. dan yang ini paling best untuk memupuk rasa Forever Alone. chat dengan chatting robot, SimSimi.




banyak lagi benda2 yang forever alone. xlarat nak lukis dah. hoho.




korang?

11 comments:

.........cP~ said...

Ni yang terasa macam forever alone jugak nih..sob sob..

Rien Rose said...

dut jahattttttttttttttt hahaha

Tengku Nizam said...

cepat2 lah cari pakwe ok, sian ko, haha

Mie Hishamuddin said...

hahaha..terasa diri forever alone je..haish~

Arol Mubin said...

Nombor 3 tue memang Arol selalu buat, nombor 4 kadang2 dan nombor 9 baru start semalam. :D

~eZmALiZa~ said...

hahaha...lucu gile semua cara nie... agak2 kalo foreveralone tu dtg, tak tahu la berani ke x buat mcm nie..hahaha :D

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

JJ Bukit Tinggi lettew. haha. gila forever alone weh!

pipoq said...

aku dah triple..nak masuk 4 dah..ahahaha..never alone..

keindahan Hidup(faizul) said...

haha...xkn la nk bt semua tuh bila boring...tpi yg ni 3 n 5 tuh dh semestinya dilakukan..

cik najihah said...

hahahah last2 simsimi jugak

EYFAalias said...

kite kalau sorg2 xberani nak keluar. huhuhu.

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat