Wednesday, January 25, 2012

Muka Gua Menyeramkan Ke?






ini adalah penyebab gua malas main dengan budak2..

mencikk!!


seram sangat ke muka gua nih?


jangan jawab.

23 comments:

Si Pensel said...

hahahaha, nk tarik perhatian budak2 ni senang jer... sila bagi gula2 :P

FasiHaH SupiaN said...

hahaha cer bagi dia permainan..nak dekat ke tak diaa

fae jamal said...

bukan seram tapi maybe dye xbiasa tgk kamu..hehe

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

mungkin dia takut tengok taik lalat kau kot. haha.

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! sgt x mesra bebudak namenyer

pipoq said...

seram tak seram tu tak pasti la..tapi mungkin belum berkelayakan kot..ahahaha

Semut Senyum said...

cutenye entry ni.. ehhehe...

susah ye nak amik hati budak2... bukan sbb muka, sebb budak tu kencing kot... hehehe

SyazwanSarawak said...

muka perempuan hensem sangat, baby pun cuak. kahkah

p/s: hai ecah jelly #foreveralone XD

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

hehe~ bukan sebab seram.kebanyakkan budak tak dididik dari kecik utk mesra dgn orang, tu yg jadi camtu kot.hehe~ lame2 bila diowg dah kenal, ok la tu.anak sedara sis pun same camtu jgk..

Nazz@Purple said...

agaknya dia dh diajar.."don't talk to strangers"

mysara said...

bdk kecik mmg cm tu..

p/s : comel giler lukisan..leh la ajarkn mai..hehe

Paris Lipton said...

hahaha ok comel :)

sembang kemas said...

budak kecik zaman sekarang demand,cuba ko gantung ipad,tab,semua kat leher ko gerenti baru dia terpikat.

si ngokngek said...

dah hang ckp "ala2 busuk2"..budak skrg dh pandai..sejak dilahirkan makbapak sembur estee lauder..sbb tue marah hang ckp dia busuk..err

eva said...

hahaha.. kene menari lagu korea kot.. baru dia nak main dgn awak hehehe

KAMIHIDUP said...

hahaha, muka ganas sangat kot.

keeya mustafa said...

mungkin kau kena pakai plan lain,,mungkin yang lebih ganaz,,hahah,,bebudak sekarang ni kan da hyper,,x main da cak2 ni..xjln!

syAzAnA said...

aku simpati. ngeh

Mie Hishamuddin said...

hahaha..tak ada la..certain budak akan menangis kalau tak kenal orang =)

fakhri khairi said...

muke lu ganas hangat, meh sini papa peluk. alo mucuk mucuk

Mr.Trollulz said...

LOLOLOLOL..!!! This mean, you are forever alone. :p

Red said...

WAKAKAKAKAK

Clara Rella said...

hahhaha.. ank buah eh?? clara bhse dri ngan ank buah, Kakak.. Bkn auntie.. 2 young for that glrn.. hehehhe..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat