Saturday, January 28, 2012

Pernah rasa begini? ke aku sorang je? haha











25 comments:

syazrinakuya said...

gua lettew slalu

syAzAnA said...

selalu sangatt lah woi! T__T

Syat0za Zai said...

mmg sllu camtu pun.. bila dah dpt idea tetiba x leh plak nk huraikan..haha

Akim Iqbal said...

Harap kakak dapat jaga adik ya.

KAMIHIDUP said...

Cewah, takde idea tapi update juga.

Cik Ila said...

Selalunya time kalut2 tu rasa nak update,tp bila dh setel semua kerja,xtaw nk update apa..

Anis Adila Aris said...

benci kalau jadi macam tu

AkmaFaizal said...

samalah ngan akak..last2 BW jelaaa..hehe

~unlimited love~ said...

kahkahkah, serupa lah kita :D

Lea Isnawi said...

haha. tgh excited tetibe mood hilang eh

pipoq said...

hehehe..aku jarang jarang berlaku begitu..

Azzah said...

selalu..time buzy ada idea,time relax nan hado..:)

era kecik said...

haha! selalu je ni XD

nini said...

thame laa titew. hehehe :)

Si Pensel said...

hahahaha....perkara yg biasa terjadi..

Rosalia said...

sme2 :D hahah

keeya mustafa said...

kene mood oay kot aesya,,layan pizza dulu ke,,baru ada mende nak write..PASAL PIZZA DOMINO YG AWESOME!

aLyA_syGS said...

erk. terasa. mmg mcam tu la biasenye -.-'

fakhri khairi said...

samew lew kiteww

Mie Hishamuddin said...

nie pun da jadi satu entry =)

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

selalu sangat weh! kat dalam kelas, kat dalam bas, kat tempat makan. kau selalu nampak scene yang akan buat kau think,

eh! bestnya kalau kes ni buat entry

sampai kat depan laptop. ehm, hampeh! terus takde idea nak buat entry.

.........cP~ said...

Biasa lah tu. But in the end you got this idea kan? Cute.

Mr.Trollulz said...

Ketiadaan idea untuk update telah dijadikan satu entry. Tahniah..!!

Hebak mung ni. :D

-thaqibzaki-

Aesya Zealous said...

hehe tak larat nk reply semua. terima kasih sudi komen

Clara Rella said...

pernah kne.. byk kali.. ahhaha.. tu pasai tak bergerak2 sgt post kt blog.. =(

huuhuhu...

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat