Tuesday, December 13, 2011

Terimalah Hakikat










20 comments:

eika.su© said...

HAHA :D

Jngan paksa diri ^^

Pendamba Mawar said...

hahaha... ini pun jadi modal?wakaka kreatif la lu ni.syg lu lebih

nub said...

sosob. menusuk

wanda said...

sabarr~hahaa

Azzah said...

ha..ha..rilek la..

ShahzCudin said...

dlm xde idea dpt jgk jd modal wat entri..keh3x..

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

realiti kehidupan. keh keh keh

Hidaya Sarbini said...

haha...ingatkan da kaitan suh tido. nie nak terima hakikat la nie, tengok entry awk cmnie pun dah best..

thaqibzaki said...

Nak 1 jam lu fikir gak untuk buat entry. Lukisan lu kenapa makin comot? hahaha. saja buat comot supaya orang tak amek ke?

chEntA said...

hahaha..nice..=)

Si qusowt said...

huhu..tercari2 idea la 2.huhuu

jemput singgah blog sy yg xseberapa

Addeena Dzakwan said...

hahaaha comel je :D

Cik Bambam said...

tp xde idea tuh lar buat kan entry nie wujud kan.. :P

Oong-ong said...

hehe...nia dah update blog..pasal soalan yg saudari tanya hari tu sile lah http://aggreable.blogspot.com/2011/12/universiti-mana-pulak-ump.html

Mie Hishamuddin said...

nice entry...even tak ada idea pun tapi sedar tak sedar da jadi satu entry da pun =)

J.Syazwana said...

haha !

terbaik lah :P

Arol Mubin said...

Setuju dengan komen Cik Bambam! :) # Kenapa lukisan kak Aesya sekarang dah tak bulat2 macam dulu?

Rtp Farra Arisha said...

sometimes i lost any ideas of mine because my mind is empty..hehe.

Taufiq Tiramisu said...

aku pun tak tahu nak update apa kat blog. huhu...................

atiqsalleh said...

hahaha.. sama la kita.. huhuhu

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat