Wednesday, December 14, 2011

Jangan Kau Goda Aku












p/s : ramai yang kate lukisan aku makin hodoh. entri ni pun aku buat pukul 11.15pm-11.26pm. haa paham2 la maksudnya kan. dah akhir2 sem ni..masa itu emas. koh3.

buruk2 pun kau orang tgk gak blog aku kannnnn.. heee maceh!! =D

19 comments:

Pendamba Mawar said...

haha termakan gak hasutan.wakaka

ShahzCudin said...

update blog jgk akhirnya..hasutan yg berjaya..
buruk ke cantik ke aku xkesah..

thaqibzaki said...

fuuh. blog gua ada kembali. dem google delete blog gua lepas tukar dashboard home blogger kepada google + tadi. nak ngadu itu saja.

by the way, sama sama. buat yang terbaik setelah 800 kali baca itu. lukisan lu cantik macam lu. hehehe.

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

haha.. laju gilak update.

Muna rahimah said...

hahahaha

noah said...

hi, saya reader baru kat blog awak (sambil tunduk)

✿ pink velvet ✿ said...

sape yg ckp burok tu? bitau dorang kalau burok takde lah aritu ade kes org copy drawing katon ni kan? hahaha~~

gudlak utk sem ni :)

Haris Khairuddin said...

bukan camni ke lukisan ko dari dulu.. lol. XD

finally, berjaye gak blog hasut ko ye aesya. apepon all da best in ur final exam. ;D

cik violet said...

mane ad hodoh..cun laa

orkid said...

800 kali baca.. wow! tak mampu den nak baca sebyk itu.. mau muntah ijau..

Jia Nur Fizza said...

hahaha..pengaruh yang sangat kuat..b strong..=)

Arol Mubin said...

Tergoda jugak akhirnya! Tengok blog nie pun sebab nak tengok gambar tuan belog. Haha! :D

Mila Ahmad said...

padanlah lama xnmpk kamu heee...
gud luck 4 ur exam ^_____^

era kecik said...

hahaha.. biasalah tu, era pon camtu gak :P

safwan seth said...

mana entri pasal isaac newton tu ? haha

saya cello191 said...

nk final dh..

sy punya blog dh hibernate jap~~~
^^

afiq dzuan mohd azhar said...

eh jap... facebook ni pompuan ker!???

Asy Faro said...

haha..smart lah.

kau guna apa n mcm mana buat komik nie ea?

aku follow blog nie! =)

mynameismy said...

semua comel2 la... :)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat