Monday, December 12, 2011

Main Main Jari Kaki

Assalamualaikum wbt.. beberapa minggu yang lalu, gua ada pulang ke rumah pd hujung minggu. malam tu, masa gua tidur, gua ada tersedar kejap sbb gua rasa macam ade benda yang cucuk2 jari kaki gua. 

gua ada bukak mata gua sikit, gua nampak almari, nmpk kipas, tapi mata gua berat sgt nak bukak sampai gua tertidur semula. penat sgt kot hari tu.tapi memang gua rasa macam real la. mcm bukan mimpi.

esok pagi, gua cerita kat mak gua. mak gua berkata, "eh, mak pun pernah kena jugak sebelum ni!"

haaaaa..sudahhh.. apekah itu.. tak tau la ape. adakah toksin2 bergerak kat kaki gua ketika tidur? 


ataupun....



tak tau la kenapa, gua fikir benda alah ni je.. tp duit takde pulak yang hilang.

korang rasa ape?


p/s : nasib baik gua tidur pakai seluar. kalau pakai kain batik maunye 'die' selak. wakaka

14 comments:

haikalblank said...

bukan toyol tu...tapi pontianak..sebab tu duit tak ilang.

Ku Azhar said...

alamak! toyol! :)

mindafahmi said...

lucah weh!! hahaha

nur Muhammad said...

budak ijau tolong buangkan toksin lah tu kot,,.. hehe..

Lea Isnawi said...

alamak toyol!

thaqibzaki said...

Habis lar lu. Lu tidur tak baca doa ke? Ke tak basuh kaki sebelum tidur? Tu lipas datang usya usya tuu. :D

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

nasib baik tidur pakai seluar,.


at that time, aku da pikir lain, takkan la kau tidur tak pakai apa2., okbai. #malusambillarisorokbelakangdinding

Kazen said...

no komen xtau nk ckp camne =_="

Entri Terkini | Video Sunday | Dosa 24 Jam Di Facebook!!

Hidaya Sarbini said...

kaki cramp kot.......

Pendamba Mawar said...

gua rasa lu halusinasi la..hahha

Zulfikar Hazri said...

tikus gigit!.. ini bukan lawak.

Azzah said...

"dia" suruh bangun cepat tu..:-

ShahzCudin said...

tikus kot nih..cube try psg perangkap..msti dpt sekor..

yaya|azura said...

Bachokkkk.... ke mari Bachok! Haaa.... dulu masa kecik walaupun panas kemahen tetap menten selimut tang kaki je. Sebab apa?? Bachokkkk!

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat