Saturday, December 31, 2011

Selamat Tahun Baru 2012

gua tak berapa ingat bila last time gua tengok firework masa tahun baru. selama hidup ni pun gua tak pernah keluar sambut new year. masa orang dok sibuk keluar tengah malam pegi dataran semata-mata nak sambut new year ni, gua hanya duduk di rumah membuat satu perkara yang paling best.

tidur.

tapi tidur gua spoil. ada benda yang kurang enak didengar sewaktu gua tidur.

bunyi fireworks

dan time tu la gua bangun duk membebel2


nasib baik gua kat rumah skang. kalau kat rumah sewa sebelah i-city tu, memang spoil aktiviti tidur gua tengah malam ni. hakhak.


selamat tahun baru 2012 semua ! selamat tanam azam masing2!



 haih..cair hati gua kalau ade orang tembak firework mcm ni kat gua...


eh?? heee

7 comments:

Nalisa Syahira said...

mlm ni takyah g i city , kita g dgr ceramah ustz azhar idrus je , hik hik hik , pape pun , hepi new year . yeh .

wanabee said...

wah..rumah sewa pun sebelah i-city tu ke ? sama.ausem ..:P nasib kat rumah kann... ^_^

ShahzCudin said...

klo duk kt i-city tu, tdo kul 6 pg la..
selamat thun baru...

mr delirium said...

kalau beli rumah mahal2 kat icity tu..kalu xdpt tido wat ape...yedokk..hahah

MiszMaryaNe said...

haha, cantikla kalo bley tgk fireworks,
papepun selamat tahun baru..=)

nub said...

Dey.slamay 2012

-nub-

Mr.Trollulz said...

Terlewat ucap selamat tahun baru untuk lu. Gua tak suka bunyi bising bising gak sebab gua lebih suka forever alone. macam yg lu tulis kat header. style oohh. :D

-thaqibzaki-

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat