Saturday, December 10, 2011

Makan makan


semalam gua dan housemates gua yg comel2 makan bersama-sama. lama dah rasanya tak makan kat luar sama2. kami makan kt Restoran Putera Ayu, Padang Jawa. sorila gambar time dah habis makan. sebelum tak sempat nak amek gmbr makanan. dah kebulur sgt. haha

makan2 ini bersempena meraikan ketabahan kami menempuh minggu ini. haha. minggu ni jer, gua dah menempuh 3 test, 1 kuiz, presentation LI dan juga separuh chapter 1 proposal FYP.. waktu tidur gua pun dah tak betul.

dan ini gambar gua dan housemates gua. 



cer cari mana gua. haha

12 comments:

Safwan Seth said...

aku dah 2 kali makan kat putera ayu masa pergi shaha alam dulu. kawan2x aku gak belanja makan. kat sana memang sedap pon makanannya. air mangga pekat dan likat huhu, kaw2x punya.

nabByla said...

bestnya kuar makan.. :P

thaqibzaki said...

Gua dua minggu ikat perut. -,-

Syok makan makan neh. Cemburu gua tgok lu makan sedap sedap. Hahaha.

Mana satu lu? Boleh kenal? LOL! :D

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

kat mana restoran ni? ni yang kena datang makan.

Pendamba Mawar said...

sedap nye...:)

nurulnazihah said...

nyummmmmmyyyy. bestnye makannn :)

si ngokngek said...

tudiaa..makan tak hingat ceq,majok majok..huih!!

Fariduddin El-Islam said...

em sedapnya.. =)

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

budak uitm erk..
best2 makan situ
pernah makan sekali je kt situ
hihi

ShahzCudin said...

sekali skala meraikan diri sendiri pon syok jgk..aku xde peluang lg nak mkn2 cmni sbb bz x abes lg..

sha my heart said...

wah sedap tu..

awak yg pakai shawl leopard tu. hihi~

Haris Khairuddin said...

ko yg pakai tudung rimau bintang tu kan? kan? ;p

pergh..! buruk lantaknye korang ni. hahaha.. XD

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat