Saturday, December 3, 2011

Gambar anda di FB kene curik?

sejak akhir-akhir ni, gua selalu perasan ramai kawan2 kat fb yang kene hack, kene curi gambar, gambar kene edit jadi gambar tak senonoh, fake account and so on.




ko tau sebab apa?

tak lain tak bukan, salah satunya sebab...





gambar ko takleh letak banyak lagi ker?
tak private lak tuh.


pastu nak bising gambar kene curi. dem.

11 comments:

J.Syazwana said...

aku tak hot takde org nak curik gambar haku. kah kah.

jaa64 said...

setujuuuu!!!gambar banyak" tak payah la nak tayang sangat kan..huhu

^^eKaTiKaH^^ said...

biasalah..org hot memang mcm tu..

Bluewendy said...

huhu..sabor jek la.. tak yah letak gmbr bnyk2.. buang jek mane ase tak perlu..coz skang FB dah cam tak selamat jek..=.=' ngan manusia yg pelik2 lam tuh..kui3

nurul diana said...

hahaha kita x deee :)

MiMiEy :) said...

betul tu. dah tau taknak kene curik gambar tu, private kan lah . bubuh sampai beribu ribu buat ape. hehehe

thaqibzaki said...

Failed epic moment. Hahahaha. :D

cha zainol said...

aku taley ar kalau orang cakap menci ar titew tak cekci pon. geli.

ShahzCudin said...

suke sgt ltk gmbar dlm fb..mmmg menempah suh org curik..

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pun geli nok. okbai.

Eyka said...

puiii..gua sokongg! hahaaha:P

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat