Sunday, December 4, 2011

bila teknologi makin maju






bila teknologi makin maju, duduk sebelah2 pun stil boleh contact gune fon. lagi2 henpon maju. tweet2, padahal kat sebelah semeter jauh pun tak sampai. hoho.

mcm gua dgn roomate gua la. reply2 komen, gelak2 tgk komen. padahal kat sebelah je. puihh. haha

12 comments:

ShahzCudin said...

bertweet2 walaupon kt sebelah mmg syok..dpt plak citer2 yg org len xleh taw..

Nyamuk Terbang said...

aku pnah skype dgn roomate aku #kbai

Ezy Chiaki said...

haha..
ade gak wat camni..

Si qusowt said...

hak3!gile!huhu

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

aku pun bertwitter dengan kawan sebilik. haha.

FAHMI said...

kau memang. ngan aku je sombong. nak aku tegur dulu~ haha

thaqibzaki said...

Macam gua dengan room mate gua gak. SMS bila nak g makan. takpun, saja SMS bagi hilang bosan. Main misscalled style gak. :D

ceritasekupang said...

mungkin sebab dah malas nak bercakap kot..haha..

J.Syazwana said...

gua je yang still pakai henpon baling anjing lagi sekarang. haha !

lynnaiza said...

hahaha.just like me and roomate.sebelah2 je pon katil.tweet bagai nak gila.lol

Rosalia said...

tu melampau sgt tu.hahaha membazir je

Eyka said...

hahaha..gua pon same! haha:P

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat