Monday, December 5, 2011

Dah ade aweks ke belum?

assalamualaikum wbt..

korangggg.. gua serius ni! gua nak tanya satu soalan. harap korang boleh bantu gua! jawab je kat komen entri ni..


MACAM MANE KITE NAK TAU YG LELAKI TU TAKDE AWEK EK??


hahaha bunyi maybe mcm menggelikan tapi gua nak tau sgt. sebab gua mcm xdpt hint la.


gua dah berusaha stalk fb die...tp xdpt hint gak..


dan yg paling penting, gua segan nak tanya *tutup muka*

23 comments:

nik farina aishah.... :) said...

apa kata tengok dengan siapa dia selalu komen , tak pon kann dekat tag photo .. heheh ha , tak pon tiap kali dia post ade tk pasal ayat berbunga ni.. heheheh

Faiz said...

hack je terus fb dia..haha..

Wen said...

hahaha lolx.... tanye je la... beli sim kad baru dan hp baru. g tanye dlm sms.. dah siap sume da tau sume. g la buang hp dan simkad tu. hehe hp buang kat aku takpe

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

aku rasa tengok friend dia. then , tengok activity dia dekat wall facebook dia. . heh. and tengok siapa kawan baru dia. yang ni pun mempengaruhi jugak.

benda2 cam gini memang sentiasa buat. kah kah kah.

stalker? benda paling harus./ :)

selamat berjaya!

Syakir Rahman said...

sng je...berkenalan ngan member die pastuh tnye je la member die same de org yg ko suke tuh da kapel ke belom... XD

ceritasekupang said...

tanya sja dia terus...senang...takyah pening2 kepala...tak pun guna orang tengah untuk tanya...

Zulfikar Hazri said...

rupanya ramai yang suka stalk komen2 kat FB eh? wuwuuuuuuuuuu

Mira Adzlia said...

tanye direct jer..hahaha ^_^

young yasmin sarian said...

haha.senang jek,ape kata tanyer jek laki tu terus.haha.lu dh ade awek? kalo belom wa nak masuk jarum! ahaha. just joking.erm,tgk la sape yg slalu komen,tag,tak pun slalu post kat laki tu post yg jiwang2.mcm aku selalu buad T____________T .ke tgk laki tu slalu post jiwang2 kat someone ke. huhu.

sarah mohamad said...

tanya je hehehehe selalu ayat laki kasanova ni jenis manis semanis gula hehehe

Neiaa said...

gua pun dh tnye kt sorang kwn gua nih,.dia kte "kalau lelaki tu tak men mesej sangat"..lu kan, kenal mamat tu dalam FB jer ker??haha

Arol Mubin said...

Cuba sesekali tanya dia, "awek kau sihat?". Dengar apa yang dia jawab. Tapi susah jugak. Sesetengah lelaki kadang2 mengaku single tapi awek keliling pinggang. Haha! :D

cha zainol said...

nak aku tolong tanyakan? ;p

Pendamba Mawar said...

PM xd awek ag..ok da jawab ni

cik ika said...

err..susah3 nk detect laki ni...

thaqibzaki said...

1st, gua jawab tajuk entri ni. Gua ada awek dah.

2nd, gua nak jawab pertanyaan lu. gua tak tau nak kata macam mana seseorang lelaki tu ada awek atau tak. Hahaha.

Safwan Seth said...

ko stalk fb aku ke? haha

Nyamuk Terbang said...

meh fb dia..aku tlg...haha

aydah ahmad said...

mntak no then ajak dating dua .

Noraien said...

hahaa .tanya direct jee.kalau rasa lelaki tue tipu,blah terus.

lelaki nie ramai sweettalker,so kne hati2 ;)

percaya pada instinct .

RinsyaRyc said...

tanye leklok dulu kat die . ngahahahahaa... >_<

J.Syazwana said...

pehh jiwang siot.
kah kah !

ko kan berani pergi ah tanya direct.
keh keh

ShahzCudin said...

tanya je tp dgn nada bergurau..so dia x syak ape2..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat