Saturday, November 12, 2011

Berapa Harga Blog Anda ?





okay. gua nak ajak korang semua sharing2 pendapat dgn gua. jika diberi peluang atau anda terpaksa gadai blog anda, berapa harga yang korang letak utk blog korang? impossible gak la kan nak jual. ape jadahnye kan. ala nama pun main2..saje je..nak tengok tahap kekelakaran@kelawakan korang...muahahaha..


senang je, komen kat entri ini. 


nyatakan :


HARGA :
SEBAB :


contohnya blog gua la kan,
Harga : RM 20,000
sebab : blog gua ade awan2..ko mampu ke nak beli awan? haha!


hahaha..haaaa gurau2 je tu..


so, korang??

22 comments:

kim heeruul said...

Blog gua

Harga : 888,888
Sebab : blog gua ada gadis korea.mereka tu isteri gua.Mahal wo,gua hantar hantaran dekat sunny & tae yeon tu..hihihi..=P

~Airieda~ said...

hihihi...kita x pandai nak letak rega...biar mereka dan keluarga mereka yg menentukan...

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

oooooooooooooooooo. mungkin 50000 dan ke atas sebab aku ada karya2 novel dalam blog aku.

bvwahahaha/ dah ramai sangat suruh bukukan (bajet gila ! tapi betul la! tak tipu punya ! ) , jadi , nak beli hak cipta,. bukan murah.

bwahha/. okbai

~~zAnAfAhMi~~ said...

haha...blog akak harganya kurang dari Aesya, belas2 je.

sebab nak jual? nak beli oven baru, canggih dan tv skrin leper..hehe..

Alip Apai said...

harga: 1000 000
sebab: sebab ada gambar aku sekeping dekat owner profile.

:)

nub said...

juai 10 hengget pun ok.

benda takyah beli, juai balik keuntungan berlipat ganda apa

nurul diana said...

hahah cehh , harga blog yana RM999999999 . amikk , ngeh3

sembang kemas said...

harga blog gua:tidak ternilai
sebab: blog gua tarak papa,so,tidak ternilai.

Ku Azhar said...

mak aiii smua mahal2...ku terima je brp org nk beli..kih3.. :p

Eyka said...

harga blog gua: gua malas letak..apa pon tak boleyy! :P

sebab : gua tak suke main jual2 sb gua tak suka kire2..keh keh keh :P

<< jawab macm ni boley? hahaha :P

B0B said...

cehh, blog aku rm2.50 jek

thaqibzaki said...

Harga: singgit dua je kot.
Sebab: tunggu lu bagi sebab untuk gua boleh? jgn bg sbb yang pelik2 der. :D

tomatokering :) said...

blog gua, gua bagi ladang tomato jela boleh ? ahaha :pp
*murahan sungguh

Etty Selamat said...

GUA RASE CAM LAM 50 HINGGIT JE KOT.

SEBAB TATAW LA.. DAH BLOG GUA, SUKA HATI GUA LA NAK LETAK BARAPA PON KAN?

EmpayarUtama said...

Ntah tak check. Takut mahal sangat hahahahahah

Anis Adila Aris said...

harga: free aje
sebab : semua orang boleh baca free je belog gua...tak payah bayar... gua menderma ilmu ...ceewaaahhh

Kodet said...

harga : rm10 ribu
sebab : sebab blog saya cantik + ada lagu kpop... ada artis kpop.. hahaha

qylasyaqiera said...

harga belog = hrga lima kicap manis
sbb = kat mesir x de kicap..
jd org malaysia kat mesir kebulur kicap.. untung org malaysia di malaysia.. (serius taw T.T) hehe

Umairah Mn said...

Baru nak kiree. Kalkulater dah mati. Battery low. Lupeee nak chargeeee :b

cx's said...

kelakar lah dak2 ni punye jwpn. hehhehe. wut cx tergelak jerk. :) harga blog cx? :) kalau boleh .. tknak jual or tknk gadai even terdesak. sentimental value kot. kih3. *eh btol ke sentimental? hahahaha.

Pendamba Mawar said...

harga:sekuntum mawar yang mekar,ykin tidak pernah dcrobhi tangan2 perosak

sebab:macam2 ada kt blog.hehehee

Penyu said...

harga blog gua : rm63.50 setahun.
sebab : gua pakai domain dot com.

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat