Tuesday, October 25, 2011

Sekasar mana pun.....

Berikut adalah antara pengomen yang komen dan memberikan idea utk ENTRI INI. 

entah camne aku leh copy komen diorang..muaahaha..

tapi belum pilih lagi. konpius nak pilih. hehe.

jom bace dan lihat kekreatifan diorang!!




Blogger delarocha said...
sekasar mana pun percakapan dan perlakuan seseorang wanita itu, dia masih seorang wanita. ahaksss
October 10, 2011 12:17 AM
Delete
Blogger Q E Q E N said...
Sekasar mana pun percakapan dan perlakuan seseorang wanita itu, Dia masih tetap punya rasa sayang yang menebal dan menangis bila sedih dan kehilangan insan tersayang. Masih juga punya perasaan keibuan yang lebih berbanding lelaki. Masih tetap punya hati dan perasaan yang perlu dijaga dengan baik. Masih tetap seorang wanita dan wanita adalah insan yang lemah serta lembut hatinya. <33
October 10, 2011 12:47 AM
Delete
Blogger Eyka said...
dia masih seorang yang pandai menjaga diri :)
October 10, 2011 12:53 AM
Delete
Blogger Myza Sam said...
sekasar mana pun percakapan dan perlakuan seorang wanita itu , dia masih mempunyai hati yang lembut dan berbunga - bunga seperti pepatah Melayu ada menyebut kerak nasi kalau kena air pun akan jadi lembut . inikan pula hati wanita (:
October 10, 2011 1:04 AM
Delete
Blogger ShahzCudin said...
sekasar mana pun percakapan dan perlakuan wanita itu, dia masih...masih jelaass setiap garisan halus, bila senyuman kau ukirkan untukkuu..Eh?! cmne bleh masuk lagu hafiz af7 nih?!
October 10, 2011 3:28 AM
Delete
Blogger ღ p!nk veLvet ღ said...
sekasar mana pun percakapan dan perlakuan seseorang wanita itu, dia tetap memiliki tulang rusuk yg hilang bagi seseorang lelaki yg telah dijanjikan kepadanya *mcm tade kene mengena :P
October 10, 2011 9:07 AM
Delete
Blogger nurul diana said...
sekasar mana pon percakapan dan perlakuan seseorang wanita itu , dia masih mempunyai sifat keibuan dan naluri kewanitaan :)
October 10, 2011 9:45 AM
Delete
Blogger Si Gadis Semasa said...
sekasar mana pun percakapan dan perlakuan wanita itu , dia masih lagi menjerit bila nampak lipas dan still naik gerabak wanita bila naik KTM .
October 10, 2011 10:51 AM
Delete
Blogger ~unlimited love~ said...
sekasar mana pun percakapan dan perlakuan seseorang wanita itu, masih terdapat kelembutan dan sifat kewanitaan dalam hatinya. bak kata orang dalam hati ada taman. hehe.
October 10, 2011 10:56 AM
Delete
Blogger pipoq said...
... dia masih wajib taat kepada lelaki yang bergelar suaminya.. ahahaha
October 10, 2011 12:02 PM
Delete
Blogger Deeyaudeen Sabri said...
sekasar mana pun percakapan dan perlakuan seorang wanita itu dia masih... erm.. masih speechless dan sebak bila lelaki yang dia pun minat, luahkan yg dia suka kan wanita itu.. :)
October 10, 2011 12:12 PM
Delete
Blogger J.Syazwana said...
gua pon tak kreatif cane ni? hahaha.
October 10, 2011 12:48 PM
Delete
Blogger cha zainol said...
halamak. delarocha sudah amek ayat kreatif aku. sekasar mana pun percakapan dan perlakuan seseorang wanita itu, dia masih menangis tengok drama cinta =='
October 10, 2011 3:33 PM
Delete
Blogger syaza nazura. said...
Sekasar mana pun percakapan dan perlakuan seseorang wanita itu, dia masih akan menitiskan air mata tatkala hatinya tersentuh ataupun terluka. :') LOL ^^
October 10, 2011 3:43 PM
Delete
Blogger IEQAH said...
alamakkk tak kreatiflaa.nk kna pikir sat ni
October 10, 2011 4:12 PM
Delete
Blogger cumigd said...
sekasar mana pun percakapan dan perlakuan seseorang wanita itu, dia masih akan bersedih apabila dihina,dimarahi dan apabila dia gembira,dia akan berkongsi dengan seluruh dunia. not a creative person.heee=)
October 10, 2011 7:17 PM
Delete
Blogger Pendamba Mawar said...
dia masih ku cintai,sungguh. sekasar mana seseorang wwanita itu, namun hati kecilnya masih menyimpan dan mempertahankan kelemahan serta kelembutan yang menjadi dambaan setiap kekasih. kerana kasar itu menunjukkan dirinya tegas supaya tidak mudah ditindas oleh orang sekeliling,tapi kelembutan,jiwa kewanitaan nya tersimpan buat insan yang sah menjadi pemimpin buat dirinya. sekian dari pendamba.jom kahwin
October 11, 2011 3:07 AM
Delete
Blogger I K A :) said...
sekasar mana seseorang wanita itu , bila hati dh tetouching skit . dia mesti akn meleleh gak . caya lah :P
October 11, 2011 9:47 AM
Delete
Blogger Alip Apai said...
....dia tetap seorang perempuan selagi dia tak buat pembedahan jantina untuk menukar sarung pedang kepunyaannya kepada pedang palsu dan membuang dua bukit pejal di dada kepada satu padang jarak padang terkukur. *mcm lucah tp aku yakin ko sempoi so boleh je lah kan.haha*:)
October 11, 2011 7:25 PM
Delete
Anonymous yanz said...
sekasar mana seseorang wanita itu, dia masih boleh mengandung kalau tak monopos lagi dan layak dipanggil mak, serta boleh dikawini kalau belum kawin, itu pun kalau dia nak!!! hihihi
October 11, 2011 9:58 PM
Delete
Blogger PeNgEmiS dUniA said...
sekasar mana pon percakapan dan perlakuan seseorang wanita itu , dia masih ada taman i-city dlm hatinya yg mampu mencintai jejaka, dan mengharapkan seorang lelaki untuk tolong dia parking kete juga :P
October 12, 2011 11:26 PM
Delete
Blogger http://www.blogger.com/profile/16931779140698165370said...
Sekasar mana pun percakapan dan perlakuan seseorang wanita itu, dier still masuk air and layan giler-giler ngan member dier.. sambil bergosip and lepak kat kedai makan.. huhahahah :)
October 13, 2011 11:59 AM
Delete
Blogger http://www.blogger.com/profile/16931779140698165370said...
Sekasar mana pun percakapan dan perlakuan seseorang wanita itu, dier still masuk air and giler-giler ngan geng dier satu kepala sambil bergosip di kedai mamak.. makan Tutti Frutti..haaaaahahaha
October 13, 2011 12:03 PM
Delete
Blogger Penyu said...
sekasar mana garam kasar, kasar lagi KASAnova. boleh komen cani?
October 13, 2011 8:07 PM
Delete

8 comments:

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

gittew komen! haha.

sesegar said...

semua komen best! haha

Eyka said...

eh komen titew adee..hehe ;p

pipoq said...

hohoho..agaknya siapa la yang memenangi hadiah utama bernilai RM1 juta ringgit tu ye ?

Alip Apai said...

hahahaha:)

Chachos Cheezy Wedges said...

gler rajin mencopy satu2.. hahaha!!

saya cello191 said...

sekasar mn pon perempuan..die tetap akan menangis..

giteeww~~~^^

Pendamba Mawar said...

haha..:) PM pun ada

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat