Saturday, October 15, 2011

Contest Daniel Adie : SISPA

Assalamualaikum wbt.. kali ni gua nak join satu contest. dah lama sebenarnya gua sedar kehadiran contest ini kerana gua juga adalah follower blog Daniel Adie.. hikhikhik.. hai Daniel Adie :) ohh, apa kata kita ramai2 join kontest nih!! Thanks to Myza Sam sbb tag gua.





semalam habis kelas gua balik rumah. depan rumah gua suruh adik gua snap pics gua. wakaka.
actually, gua ni segan letak gambar gua kat blog ni. maklumlah, "aku tak cantiklaaaaa" tapi kawan2 gua semua kata, "mane adeeee..ko cantiklaaaaa..kalah ning baizura" OKfine.




haaaa..bukan sekadar upload gambau je..kena lengkapkan satu ayat..

"terkadang, senyuman palsu terukir apabila tiadanya interaksi yang sihat antara diri kita dengan orang sekeliling dimana lahirnya ketidakwujudan filantropi sesama manusia"


perghhhhhhhhhhhh... style kan ayat gua? ntah betul ntah tidak. ok harap menang. haha.

jom join ramai2!! sbb.. hadiahnyaaaaaaaaa..jeng3



kelassss kau maria! ape lg, jom join CONTEST DANIEL ADIE : SISPA

tag :



p/s: tetibe rasa konpius. aku senyum ke tu?

7 comments:

DanieL AdiE said...

Dear Aesya..

Thanx so much sebab sudi join Contest Adie...

Appreciate it..

All the best ya..

Myza Sam said...

yeye Aesya join (:

ish betul betul tak ikhlas tu (:

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

Siti Zulaika Muhamad said...

SISPA? ingat kan contest utk siswa siswi pertahanan awam(sispa) tadi .wakahkahakah~

Ayien said...

gudluck..=D

Eyka said...

eh..nti join skli! keh keh keh :P

<---tgh snap gambr pelsu! hahaha:P

rara pinkmafia said...

gud luck =) thanks tag,sbb rara bz sket skrg xdpt nk join =)

Pendamba Mawar said...

haha gambar takleh bla

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat