Tuesday, October 11, 2011

Bila kampung dah tak serupa kampung

assalamualaikum wbt..


gua tinggal di Kampung Jalan *****


belakang rumah gua ada reban ayam, ayam kampung, ular, biawak, pokok pisang, pokok rambutan, pokok sukun, pokok pisang, pokok pandan, pokok betik dan lain2 lagi.


tiap2 hari bapak gua tabur jagung bagi ayam makan.


tapi rumah gua dekat dengan Paparich, McDonald, Pizza Hut, Domino's, Secret Recipe, Delifrance, Oldtown dan lain lain lagi. tidak lupa juga Tutti Fruti.


Acane tu?




acane= macam mana

14 comments:

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

jalan kebun memang cenggitu. haha. nama pun klasik je. haha.

Eyka said...

untgg laaa umah dkat dgn frutti tutti gua ! haha :P

Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi said...

kampung maju!xlame lagi naik taraf.hee

Nyamuk Terbang said...

tutti frutti satu kak

Run Away said...

best juga belakang umah ada pizza hut kan...hek....;c

yaya|azura said...

Ahaks. Jom serbu Tutti Frutti jom! Ada free gift sempena new opening tak? :D

mizzkechique said...

wahhh, bkn kmpung dh tu..

Cik Bambam said...

same goes to me! ahhaha

pipoq said...

ala, orang yang duduk kat Kampung Baru KL tu tak banyak cakap pun..ahahaha

J.Syazwana said...

klasik moden?
hahaha

AzzifarunNurafizza said...

best tu rumah dekat ngan segala macam tempat..tutti frutti pon ade u..kalau kat umah i..memang tak de la...

ShahzCudin said...

kampung yang maju la tu..

Penyu said...

gua tak komen lagi ek sini?

#ok, dah komen.bai

Pendamba Mawar said...

xacene2 la..haha

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat