Monday, September 19, 2011

jika dibaling batu...




p/s: adik aku kata blog aku dah bosan. sbb aku cam tak ikhlas nak update. wahaaa..kfine..xnak update..zzzzzz

15 comments:

vampire and his lady said...

alololo. da nak nangis. haha.

reza al-razi said...

lempar pasu, maka pecah la kepalanya.. ;-)

Chachos Cheezy Wedges said...

hahahaha... ye ke x ikhlas?? :PP

Dorky Guy said...

adik tengok la blog abg plak ok? kehkeh

ღ p!nk veLvet ღ said...

oke! akan ikot nasihat ni :P

Haryz Khairuddin said...

bagus jugak idea. nanti aku nak lempar pasu bunga yang paling besar sekali.. ;p

KAMIHIDUP said...

kahkahkah.

atiqsalleh said...

ko takyah ikut cakap adk ko tue.. die apa taw..

nurul diana said...

alolo x bosan pongg :)

Nyamuk Terbang said...

haha kalau dia takdk pasu??
feewiiit dh tukar header

nub said...

aku cadangkan pokok kaktus

~ch@wi~ said...

kalau aku baling bom je terus...hahaha..anda di tag oleh sy kt entry bwh ni...


Daftar 'Free Traffic' Untuk Website Anda

~ch@wi~ said...

link yg baru : Daftar 'Free Traffic' Untuk Website Anda

Penyu said...

adik kau tatau ape tu. hahaha

thaqibzaki said...

bagitau adik ko. kalau nak blog yang best2, buat sendiri lar. hahaha. :D

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat