Monday, September 5, 2011

Cari Calon

member : aku rasa nak cari calon la. calon untuk ko.

gua : woooo...tak payah weh..tak payah, tak payah..

member : apesal?

gua : malas ah aku.. aku dah ade macam2 masalah, lagi nak menambah masalah aku.. nanti dah together mesti nak share2 problem..eeii tak mau lah aku.. kang tak terlayan lak. nanti2 lah dulu..

member : kita kan tak akan lari drpd masalah. kat mana2 pun ada masalah.

gua : so, sebab tu la kita jangan cari masalah.

member : (garu garu kepala)

gua : kan?

member : hm, betul jugak.

13 comments:

sesegar said...

AHAA..terbayek
gua boleh guna dialog ni untuk masa depan maybe :D

syAzAnA said...

jangan cari masalah.


jangannnn

cha zainol said...

kau cantek :)

KAMIHIDUP said...

semakin maju blog ni. tahniah. :)

saya cello191 said...

rajin member ko cari calon ya~~
^^

Muslimah Optimis said...

hehehe... tepat sekali

nur aisya humaira said...

aah,baik tak yah cri masalah...hepy je kan...:)

nurul diana said...

haha terbaekk punye alasan

msredcheesecake said...

kepala msred pon dah gatal...hheee...shuh masalah shuh...

ain dzaya said...

hsahahaha...gegeyyhh jerr....

Kucing Serius. said...

Ini. Ini. Ini. TERBAIK!

Cukup lah dengan masalah yang ada. Tak perlu nak tambah tambah lagi. Hoh.

kim heeruul said...

haha..masalah masalah..
bila nk calon kan gua dgn adk lu..#tak habis2..haha

eva said...

hehehe.. tak yah lah cari.. nanti dtg dgn sendiri..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat