Monday, September 5, 2011

First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia



Assalamualaikum wbt.....fuhhhh lama dah kot aku tak join giveaway (GA).. setelah warm-up keliling rumah 3 kali, baru gua amik mood join GA yang dianjurkan oleh TENGKU NIZAM. gua rasa macam dah banyak kali beliau invite join tapi gua ni maleh sikit nk join GA2 ni sbb kecewa sebab selalu tak menang. kekekee..

tapi ! kali ni gua bersemangat sebab hampir 79 pemenang yang akan menerima hadiah. sebab GA ni spesel ade banyak sponsor.. banyak tuuuuuu mana tau terkena tempias sikit2 kannnn..



kalau gua menang kan, gua nak :

Hot Perfume satu set bernilai RM 100 tajaan Mr Baiz x 1 Pemenang

wahhh meriah gituu. eh perfume lelaki ke perempuan? same je ek? ahh bantai ah gua nak jugak!

kalau tak dapat tu pun takpe, kalau ni pun jadi laaaaa....

Domain setahun tajaan Tengku Nizam x 2 Pemenang

padahal gua bukan reti berdotcom dotcom ni..takpe2, kalau dapat roger2 la Tengku Nizam. kan kan.. untung2 tambah dua tiga tahun.muahaaha...

so, ape lagi wehhh..jom join ramai-ramai kasi meriah..gua tak kesa tak menang pun takpe janji kasi meriah first GA member blog gua ni, Tengku Nizam..

sape2 nak join bolehlah terjah ke First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia. kat situ anda boleh tengok cara penyertaan dan senarai hadiah.

gua nak tag dan paksa utk join GA ni..wakakaka

dan kamu !!

haa, ape lagi korang yg bace entri ni pun gua nak tag. haa, kamu la!! ape ade hal.. alang2 korang tak tau nak update ape kat blog tu kan..ape kate join GA ni..kan kan..


p/s : gua bakal jadi sponsor gak utk GA ni. :)

5 comments:

Umie Artoqiemie said...

kalau kau sponsor pixie aku join :P LALALALA

nurul diana said...

huhuhu , x nak join sbb komfom x mnang , hee btw gud luck n thax tag :)

syazrinakuya said...

kalau aku tak menang kau wajib bagi satu lagi jam kat aku.kehkeh

Noraien said...

good luck :D

zulhilmi.tempoyak said...

tengku nizam ni dah femes skrg kn..

hihihi...

smoga mng ek..;)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat