Friday, August 12, 2011

Sedih? Seronok?

Assalamualaikum wbt.. korang semua dah tengok KL gangster yang meletup letup kat pawagam tu? mesti ramai yang dah tengok kan.. baru 3 hari release gua dah tengok. adik gua lagi power, belum keluar dah tengok dulu. cis (mampos samsul usop marah kalau tau ni)

Dalam filem ni, memaparkan banyak perkataan baru yang gua tak pernah dengar dan yg pernah dengar. maklumla, gua kan orang kampung. tak macam korang, orang keyyeeelll kan...
sedikit sebanyak, kita pun terikut2 cakap..huehuehue..

gua dgn adik2 pun terikut sebut benda2 ni..muahahahaha..

contohnya,

"sial la. puihh!" (tak baik tau adik2..jgn ikut..lalala)

"cuti sem dah habis bro"

"gua tarak goyang maaaa"

"aku nak makan fish and chip"

"lu jangan nak jadi pailang kat sini"


tapi yang paling memberi kesan dalam hidup kami adalah dialog Jai (adi putra)

iaitu...

SEDIH? SERONOK? SERAM NI..


nak dijadikan cerita, satu pagi sesudah bersahur, gua tak tahan nak membuang air besar.. dari bilik gua berlari-lari ke bilik air.

cis. ade orang pulak. perghhh perut memulas tak hingat beb. gua berlari pulak ke jamban belakang. pun ade orang jugak.. gua tak tahan, mcm dah nk terkeluar pun ade. berkerut-kerut muka gua pgg perut. tak disangka, aksi gua dilihat oleh adik lelaki gua.

dengan selamba, die berkata...

siot tol.. siap la ko pasni...

tak beberapa lama lepas tu, die pulak buang air besar. kebetulan gua lalu depan toilet. gua terbau satu bauan yang tidak menyenangkan. cis. busuk nak mmpus.
gua pun berkata,


bahahahhaha..padan muke!


p/s: cuti ni gua duk rumah, so jgn bosanla sbb byk cerita antara gua dgn adik2 gua. kbai.

14 comments:

Faiz said...

aiya..berak pn mau citer ke..haha...

NuR si CiKGu RiBeNa said...

mesranya adik dan kakak.. hehe!

haikalblank said...

sedeyhh!!

HAHA entah hapelah aktiviti seharian korang ye kat rumah....keh3..

Wanz Mejuez said...

keh keh keh~~`

FAHMI said...

tak senonoh gler kau!!hahaha

RasyidHamid said...

bahahahahahahah!!

http://acitspace.blogspot.com/2011/08/org-pompuan-nih-sume-nak-jeles-ngan.html

NURUL AINI NORAZMAN said...

hahahaah tergelak aini baca,.
sedeyh!!! comel gmbr adik tgh berak tuh,.=p

ejulz said...

best cite tu..

haha.. boleh pulak camtu adik beradik.. hehe

Alip Apai said...

gila r..kaco org berak lu erk..

mmg otai r..

SEDEYH!!!!

:)

nub said...

nais.

k.

kim heeruul said...

"gua ingt lu susah mampus"
dialog paling sedap..kah kah kah
btw,doodle yg berak tu perlu ka lu tapis..keh keh keh...

nurul diana said...

agk2 , akk ngn kak aina mcm ni ke ?? hahahhaa

Umie Artoqiemie said...

SEDEYH dua beradik ni..
comel ar korang ..

Deeyaudeen Sabri said...

erkk.. apekah ? :P

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat