Saturday, August 13, 2011

aku segan laa...

Assalamualaikum wbt.. okay kali ni meh kite berborak pasal blog. bagi gua, blog gua ni belum bersedia untuk dihebahkan kepada kaum keluarga, saudara-mara dan kawan2 sekolah.. senang cerita kepada mereka yang takde blog laa.. gua rasa segan segan dan segan. haha. tapi bagi yang betul2 kenal gua, gua rasa takde masalah sebab diorang tau perangai gua macam mane..haha.. haaa, kepada member2 gua yang sedang baca blog ni, selamat datang gua ucapkan! heeeee..


dan yang paling penting, gua rasa SEGAN! gua tak tau la memang gua ni penyegan ke? haha! gua segan kalau kawan2 sekolah ke, family ke, tau yang gua ade blog rupe gini.. kui3


tapiii.. kadang2 rasa bersemangat pulak bila orang gelak2 bace blog gua..means matlamat gua tercapai..apa yang gua nak sampaikan korang faham.. mintak maap ler kalau selama ni korang rase annoying bace blog gua.

dan sebab itulah gua tak berapa berani nak cerita lebih2 pasal family ke, kawan2 ke, politik ke, isu2 sensitif ke, takot menyinggung mana2 pihak..kalau selama ni ade yg tersinggung gua mintak maap yer.. nah 50 sen beli eskem.

haaaa tapi kalau segan bebenor, baik takyah bukak blog kan?? ape daaaaaa... backhand karang...


"woi Aesya Zealous! kalau segan, tutup je la blog ko tuh!" (kate aesya zealous dalam hati)



p/s : err, anyway nama sebenar gua Aisyah Nadirah. sedap kan? okfine. (ape motif aku bgtau ni??grrrrrrrr)



korang?? tak rasa segan ke weh??apesal gua sorang je??

26 comments:

fatin syahirah :) said...

haha. sama lah. demm. bila check follower ada nama adik. fuuuuu. haha

SyazwanSarawak said...

nama adik aku aisyatun saadiah. #tetiba


nak segan camne lagi, dah lama parent baca blog aku. kehkehkeh

Ezy Chiaki said...

kite pon segan jgk..
huhukk..
mmbr kite rilex je gtau die bace blog kite..
segan giler!

kaizen said...

jgn kate blog... fb... ym... skype... ape lg sumer xde family amacam hebat x?? heheheeh

Far8 budak baik said...

hahaha aku pun berasa
seeba salah bace blog kau ni..
bab kau sengan ngan aku..
ngade sungguh..hahaha =p
tapi tu ar..rasa lain klo dy bace don kita kn..klo bace pun diam2 ar..
jujur gile kawan kau tu..
hak3

FAHMI said...

Adik kau baca blog aku kan?aaaa..malunye.hahaha

SLeM said...

nati hilang laa segan tu =)

Ku Azhar said...

hehehe mcm2!! eh terlupa lak..nk bg kad raya mcm badge dlu2 ingt x?

tomatokering :) said...

kuang3 ingat den sorang je segan . hahahahah

cik dot said...

sy pon segan gak. makkk!! >_<

Ateeka Amer said...

Nasib baik takde orang baca blog aku.

NOOR FATIN said...

sama la. hahaha kdg2 segan nak bagitau kawan2 yang kita ada blog :P

AesyaZealous said...

@fatin syahirah :)hahaha follow diam2

muhamadsufian89 said...

aku masa mula2 dulu segan la. sekarang buat bodoh je la. hehe

AesyaZealous said...

@Far8 budak baikhaha tau xpe..jujur gle kot!

@kaizenhebat!!!

@Ezy Chiakikann..segan kot..

@SyazwanSarawakblog ko best..sesuai utk semua lapisan umur..haha

sedapnye nama adik ko!

where said...

hak..aku pon segan kalu orang kenal bace belog..
kene bahan sat ag..pergh..
rabakk..

sifu im said...

ak la tu silent reader ko..haha

~Nur Zulaiha~ said...

segan klu org bca dpan2 kita..

tp klu member yg btul2 baik 2,,,
siap bleh promot... ehh'' dh tgk blog aku"...

syAzAnA said...

syaz pun segan lau ada sedara yang bace blog syaz. lepas tuh, repot kat parents. kantoi. tu yg xboleh citer sal love life sngat kat blog.

-.-'

Nyamuk Terbang said...

asal kau mcm segan gila2 ja
aku pn segan gk
kalau aku tgh bkk blog tba2 ayh aku dtg sblh
abah:: blog kau ker tue??
aku:: xder ah blog sper tah trjmpe

err pehal aku crta kt komen..
ok bye

cik_nini said...

segan lau ada yang tanya nape lama ta updated blog?

macam dorang tunggu je nextb try, tatau pulak ada silent reader kan?

btw, nini follo. nak follower 2k jugak bole? *joke

EYFAalias said...

segan segan! hahahaa. Takkan la tak segan! lagi2 bila baca depan kita. ehehee

aidabeelicious said...

masa tulis tak pikir,dah ada yang cakap diorang baca blog kita. malu ahh jugak (bangga) hahaaha.

aidabeelicious said...

masa tulis tak pikir,dah ada yang cakap diorang baca blog kita. malu ahh jugak (bangga) hahaaha.

atiqsalleh said...

ko sama ngn aku der.. haha.. segan bila ada org baca blog.. huhuhu

Muhammad Musoddiq said...

ntah.. nak segan2 lak!

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat