Wednesday, August 24, 2011

Lelaki Suka Tengok Perempuan Seksi?

post entri ni awal. takde masalah kan? =P

Assalamualaikum wbt.. amacam hari ni?? rasa hebat tak?? (baca dengan gaya motivator)

lelaki suka tengok perempuan seksi? ye ke?

kira-kira 5 juta tahun yang lepas, gua ada seorang boipren. boipren gua suka perasan ensem dan gua pulak suke perasan cantik. kami tak pernah puji antara satu sama lain. muahaha keji betul.

ada satu hari tu, gua blogwalking. terjumpa satu entri, 10 fakta mengenai lelaki. fakta yang terakhir, lelaki suke tengok perempuan seksi, tapi tak suke tengok awek die seksi. gua ni loser sikit pasal lelaki ni. susah nak faham. jadi, gua pun nak dapat kepastian, gua call boipren gua yang perasan ensem tu.



ko nak tau die jawab ape???????












walaweiiiiiiii, mau saja gua gunting gunting tali kasut yang die bagi gua. gua sure itu memang fakta yang betul sbb die tgh mamai. selalunya kalau tgh mamai ni kadang2 tercakap jujur..muahaha.. kalau die tak mamai konpem die kate...

"ehhhh..mane ade..tak semua..saya tak punnn......"

haaaa kan kan??

haha tapi gua rasa tak semua lelaki macam tu. gua tahu korang yang baca blog gua ni semua BAIK BAIK kannnnnnnn... lalala~

tapi ingat! pandangan pertama adalah rezeki, dan yang kedua adalah dosa. jangan ko pandang kali pertama tapi tak kelip kelip pulak!!

okay itu saja utk kali ni. larikkkkkkkkkkkkk!


p/s: eh, dah jadi ex-boipren tau. gua solo sekarang. hikhik [sengih mintak penampar]


harap harap die belum jadi blogger lagi. wakaka




39 comments:

Nyamuk Terbang said...

ha'a la aku rsa laki byk mcm tue
err juta??
umur kau skunk bpa??

Sembang Kemas said...

lumrah la laki suka tengok pompuan seksi,pak imam pun cabut kepiah kalau pompuan seksi lalu.hahaha

muhamadsufian89 said...

sempat promote diri tu. haha

cik Dil said...

biasa la tu..lelaki..^^

ainie yusof said...

betol2..laki mmg camtu..

Hamdan Ramli said...

brb, dah memang

INTAN said...

a;aaa biasanya lelaki memang macam tu..even yang dah kahwin pun..tapi xsuka kalau isteri dia seksi2..sebab tu gunanya berkahwin dalam islam..islam kate..suami kalau nampak perempuan seksi diluar..sila balik rumah mengadap isteri.. =)

Mr. Uzair said...

haha. semua orang pon nak terbaik untuk diri sendiri. sebab tu kalau biasa yang hot tu kene game je.

biasa laa. HOT. ciss.

cengkerangcipot said...

hahaha.. ramai je laki yg mcm tu.. erkk.. :(

ainondreamergirl♥ said...

lelaki, biasa laa tuh. =.="

Syuhito said...

aku x..haha

nub said...

laki2 kata: hmm..terpaksalah tolak rezeki....

RasyidHamid said...

WE ARE MEN...WE HAVE RIGHT...OH YEAH~~

SimplySeoul said...

Maybe dorang suka tengok yang seksi, tapi dimata dorang ja. Pilihan hati masih yang beragama, sopan kot.

Alip Apai said...

ish mana ada. aku x suka tgk yg seksi. aku suka tgk yg cantik je. hahahaha

:)

Chachos Cheezy Wedges said...

ye ke solo?? ade can laa nie.. wakaka..

SyazwanSarawak said...

nasib baik aku berada dalam suasana terlindung sekarang >_<

riben putih said...

nak buat 'isteri' mesti yg solehah..yg seksi buat jd 'bini' je.

tomatokering :) said...

hahahah dah bape juta umor ni ?? ;p

tomatokering :) said...

hahahah dah bape juta umor ni ?? ;p

saya cello191 said...

yg sexy2 nie..org laki buat main ja..

Wanz Mejuez said...

lelaki dengan perempuan.. dua dua sama ja.. ahaha

Deeyaudeen Sabri said...

aku plak ade dgn mak aku je skang.. so pelindungan itu penugh ke sanubari.. :P

saya_arief said...

den xmacam tu..kowt..
haha.
:D

yunZ said...

aku suka tyengok mamat jambu

kim heeruul said...

haha..siapa suruh pakai seksi..bweek..=P
bukan salah lelaki la..^^

kaizen said...

bukan salah lelaki yg tgk tp salah perempuan yg pakai sexy2... hehehe

vampire and his lady said...

betul la tu. haha. tiada yang benar melainkan yang benar2 belaka. haha.

H.J said...

wah...lu single rupenye..

Dorky Guy said...

tak la.. bila sangap ja aku suka tengok seksi2.. masa time pas kuar surau, aku tak suka.. ikut mood la.. :p

Fathiah Hamim said...

hmmm nak tanya soklan cepumas neh tyme dia mamai la. haha

fairuz said...

hahahaaa mamai ape2 pun boleh terlepas!

Adibah Ishak said...

hahaha..smart la entri nie.. biaselah lelaki semua tak sama.. tapi kebanyakkan mereka lebih kurang je! XD

kama said...

hahahah...betul kot fakta 2....hehehe...1st time terjah blog ni dan follow...sbb baca ntry kat blog ni...da boleh senyum sorang2...hehehe

missnurasy said...

haha.. da betullah tu aesya. boifrern saye pun cakap gitu.. terseksi sikit pun ta buley.. if orang lain. dok tengok2 jer. haih -.-"

NuReLLe said...

aku setuju..sebab bopren aku cmtu..suka tgok pmpuan sexy tp dia xbg lelaki lain pandang gf die..grrrr...

Run Away♥ said...

Salam kenal..dan selamat hari raya...;d

haikalblank said...

saya baik. tak pandang seksi2.

adrinaqamarina said...

hai aesya, awak solo eh? *pintal pintal tali kasut*



hehehe.


cannot go betul jawapan dye tu, dah namanya fakta, mestilah betul. zzzz~

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat