Thursday, August 25, 2011

Aaron Aziz? Tak Sama la!!


Assalamualaikum wbt.. ape kaba semua? sihat? tak sihat pegi makan kfc sana..haha.. dah bace dialog antara gua dengan adik gua kat atas ni? haaa, aritu adik gua buat permintaan. gua fikir punya fikir apa yang gua nak cerita pasal die. banyak je cerita best tapi ehem! private la! hohohoh!!

ish ish ish.. tak baik budak2 zaman sekarang. diorang tipu adik gua. kesian adik gua tertipu! hahahahahaha. gua tengok 8 ratus kali. xtau celah mana yang same dgn Aaron. badan ke? muke ke? entahlaa... haaa, selama ni gua selalu mention nama 'Mirul' je kan.. nak tengok orangnye? beliau tak la sekecik yang korang sangkakan selama ni..



taraaaaaa... ni gambar poyo kat ofis bapak gua.. actually, die baru form 5. haaa, gegurl blogger yang nak jadi adik ipar gua sila beratur ye..mak gua dah cakap, mak gua yang pilihkan calon. wakakakka.....

hensem kan adik gua???? maklum laaaa, ahkak die pun HENSEM jugak apeeeeeee...kbai.

adik gua pun pernah baca blog gua. gua tanya kat die....




p/s : blogger ni pun adik gua gak..Amierul..hahahah!!


25 comments:

Nyamuk Terbang said...

weh kalau aku ckp blog kau hebat??
dpt rm5 x??
harharhar
pehal ad mat korea tue

RasyidHamid said...

oi mane aci sogok....haha

tomatokering :) said...

wohooo aaron aziz junior plak . agagag ;p

~Kirin Selama Perak~ said...

gua nak mira gak ~!!
wakakaka

haikalblank said...

blog u memang best. i suka, lawak sangat.

*gua nak rm2 cukuplah. ehem ehem

Alif Idris said...

wooooo sunny bunny ~ <3 sunny

-kpop freak-

Yanyan said...

HAHAHAHA suka part yg update pasal kaki masuk jamban :D

syAzAnA said...

rupa dah macam abang dahh. matang gak lahh. haha

kem salammmm!


muahahahahaha

SyaficqaHamdan said...

kaki masuk jamban yg xmenahan tuh. muahaha

nub said...

kalau aku, aku pow 200 ribu

kim heeruul said...

adik lu dah mcm retis..hehe..
eh mcm knal banner tu..hhe..tq ..^^

Deeyaudeen Sabri said...

aku nak kepsi bley klu puji memuji blog ko? haha :P

SyazwanSarawak said...

satu keluarga #retis nih

Alya Esprézzo™ said...

hahahahaahahha..smarttt adek kau weyhh, dah ada gaya lelaki berjaya plakk.. :P

adrinaqamarina said...

ala baru nak beratur tadi, tapi baru form 5, keluar barisan la macam ni~


hehehe.

fatin syahirah :) said...

haha. muka sebijik weyh -.-' pehh

mizzkechique said...

mcm aaron aziz?? nak sign... *smbil kedip2 mata.. hehe

saya_arief said...

aaron aziz tu macam den..
hahahaha.
;D

Mila Ahmad said...

aaron aziz xde ciri tapi ahli politik adela cikit huhu...

nur amalina athman said...

kalaulah kat situ takda tulis adik, mesti ingat ni abang kak aesya..haha

sYafIk-wAy said...

aaron aziz pun tak ngaku sedara . haha

fairuz said...

alaa baru form 5 ke. kbai hahaa

saya cello191 said...

matangnya muka adik..

blog nie best..
*duit raya skit...^^

Amna.Qadeeja said...

blog ni cam ade sesuatu, serius. gua suka.

bak sini 10 hinggit wakaka

Fathiah Hamim said...

alaa muda sangat. tak mau tak mau =P

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat