Friday, August 19, 2011

ko ni tak habes habes dengan Lisa Surihani !!

aku tabik dengan blogger blogger lelaki kat Malaysia ni. Kebanyakan mereka selalu buat entri pasal Lisa Surihani. siap berangan Lisa jadi isteri la, girlfriend la. kalau buat cerpen, pantun, syair, sajak, mesti ade terselit nama Lisa Surihani. tak kurang juga yang suka buat komik. pun ade juga yang letak watak Lisa Surihani. tak cukup tu, ramai yang edit gambar artis lelaki letak gambar muke diorang asalkan ade Lisa Surihani dalam gambar tu. kat mane-mane ade Lisa Surihani. kadang-kadang tu, setiap entri dalam blog ade gambar Lisa Surihani. Setiap hari, mesti aku ada terbaca perkataan Lisa Surihani dalam blog korang. tak letak "lisa surihani' tapi letak nama ala ala lisa surihani. contohnya, Lisa surirumah, Lisa suri ram ram suri ram ram ram suri ram ku yang manesssss... dan macam-macam lagi. lagi aku tabik dengan korang.



sebab apa?

betul nak tau?

kang aku bagitau korang jangan marah aku lak!

ishh..sure ke ni?

lain kali boleh tak?

eh, nak tau jugak sekarang?

tak payah laa..

esok la esok la..

taknak? nak sekarang jugak?

yela yela..


aku tabik dengan blogger lelaki sebab korang tak gaduh sesama sendiri pasal Lisa Surihani. tak kesah walaupun beribu2 orang tulis pasal Lisa, minat Lisa, berangan jadi wife, girlfren tapi korang tak gaduh. korang tak muak pun tulis nama Lisa dalam blog, tak kesah pembaca suka atau tak korang tulis cerita mengarut-ngarut pasal Lisa. korang tak kutuk pun Lisa walaupun tergedik-gedik dalam iklan lip ice.


betul kan? ke korang ade gaduh2 jugak? haha aku tak jumpa lagi laa..



dan sebab itulah aku tabik springgg dengan korang..



tapi aku sure mesti korang rasa nak tumbuk tumbuk Yusry kan? haha!!


ok itu saje. babai.


p/s : -

28 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

dh tgk ramai blogger laki story lisa =)

Alip Apai said...

x minat pun tp dh rmai suka dia tu yg guna nama dia..

minat lg tiz zaqyah..hahahaha:)

schaze zainn said...

ramai bloger laki yg femes suke tulis pasal lisa. hihi

xP

Syakir Rahman said...

aq xde la obses sgt kt Lisa(tgn didada mata ke atas) tp tang yusry tuh mmg x puas ati.....hahhaha

cik pieja hut said...

kalau lisa surihani , memang saje nak attack ASLAN AS ni, dye memang peminat lisa . hehe

Wanz Mejuez said...

lepas ni nak story pasal asya zealous la... ahaja

ceritasekupang said...

tak tulis pasal lisa pun..

Da LovaC said...

teeettttt...jeles..kahkahkah...okla..lepas ni sebut aesya surirumah...keh3..

Hamdan Ramli said...

hahahahaha.. jeles lettew

chenthagila said...

kasihannnnnn merekaaa. kihkihkih

May Maisarah said...

Muahahahaha........

diorang dendam dgn yusry je skrg ni.kehkehkeh

saya cello191 said...

mmg ramai pon yg suka masukkan nama lisa dlm entry....

biar la mereka berangan..^^

kaizen said...

ade yg nk bunuh diri kat KBmall dah sbb yusry nk kawen ngan Lisa

trigyy said...

<------ kahkahkah . minat jugak..

Yusri KRU said...

asal buat entry psal awek i lgi nie

nur afiqah hani said...

pasni asyik kne la si yusry tuu :P

nor'ain_sunflowerz said...

ADA YG BNUH DRI TERJUN POKOK TAUGEL PUN ADA ...AHAHA

Akito Boron said...

Lisa surihani? siapa tu? Lisa Surirumah aku kenal la. haha

DaYaH JeLitA said...

ntahh gedik jer lisa dalam iklan lip ice..aku lagi suka adinda evans ehhh salah juliana evans..choiii salah sebut..demm xD

aslann said...

kami dah agak perkara2 macam ni akan berlaku, tapi saya dan isteri (Lisa) percaya perkara2 yg macam nilah yg mengukuhkan hubungan kami sbg suami isteri. Alhamdulillah, semakin ramai yg bercerita pasal isteri saya, bermakna semakin murah rezeki kami sekeluarga. :)

Far8 budak baik said...

tu ahhhh
aku hensem hensem kat sini
yusri jugak dy nk..
grrrrrrrrrrrrrrr

Chachos Cheezy Wedges said...

blog sy xde pon pasal lisa.. boo lisa!! hahaha...

AesyaZealous said...

@cik pieja hutpeminat tegar ke?haha

@Syakir Rahmanhahaa tak puas hati ea? gi tumbuk die pat

@schaze zainnhehe betul jugak tu

@Alip Apaiwoww minat tiz..hhaha

@nuyui a.k.a miss NUSHAbetul2..ramai..

AesyaZealous said...

@chenthagila kih3

@Hamdan Ramlijeleshhnyeeewww

@Da LovaC sgt tak sesuai ok!

@ceritasekupang bagus.hee

@Wanz Mejuez jgn ckp je. jgn lupe buat! haha

AesyaZealous said...

@Yusri KRU hahahaha

@trigyy peminat tegar ni.haha

@kaizen oho dasat tuu

@saya cello191 berangan.mana tau jd kenyataan kan? hoho

@May Maisarah haha kau dendam ng lisa..*tetibe

AesyaZealous said...

@DaYaH JeLitAxde sape pun kritik die..hoho

@Akito Boronbuat2 xkenal lak ea

@nor'ain_sunflowerzrendah sgt tuu

@nur afiqah hani hehehe

AesyaZealous said...

@aslannmule dah berangannnn

kaizen said...

x caye cube search tgk blog sape juar...

*bkn blog sy ek... hehehe

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat