Saturday, August 20, 2011

"kesian ayam tu..."









mak gua saje je perangkap gua. biar gua join dengan mak gua tak makan ayam tu..kekeke..

p/s: bukan xleh makan lgsg tp adab la kan. kite cakap kesian tp kite makan lak. tp bile kite ckp kesian mesti kite tak sampai hati nak makan kan? eh pape jela.. raya haji nanti kita bincang psl haiwan2 korban lak. haha

22 comments:

saya cello191 said...

tapi memang tak sanggup nak tgk ayam or lembu kena sembelih..

kalau dah jd daging seketul..tak pe la..^^

vampire and his lady said...

haha.. ayam! sedap.

atiqsalleh said...

hahaha... ayam ada ke.?? rasanya binatang yg untuk korban je.. haha

FAHMI said...

kau memang kejam cah.haha..kau cabut bulu ketiak mesti rileks je kan?hahaha

Muhd Fadil said...

tak makan ayam kampung. ayam kepsi ade?

einz miszmessy said...

sume binatang kot atiqsalleh~

heeeeeeeee...betui2...nak makan.....mmg allah da jadikan binatang tersebut tok dimakan~

Far8 budak baik said...

hahahahahaha..
ak terbayang pulakkkk..
nnti kau tgk emak kau cabut bulu
lembu lahh raya haji nnti..
tak tertanya terus..
hahaha..kelaka

Wanz Mejuez said...

hekhek hek hek....

kau main bulu ayam kampung yea...

BULUUUUUUUUU

kaizen said...

ahahaha.... xleh bla...

Chachos Cheezy Wedges said...

hahaha.. kalo kesian jgn mkn aym.. ^____^

tomatokering :) said...

hahaha betol3 rugi tak mkn . gagaga ;p

Chachos Cheezy Wedges said...

hahaha.. aku rase pon mcm da lme je x wat update blog... hr nie nnt aku wat entry baru ye.. sabar2.. hahaha..

al_hakim said...

bak sikit ayam.hehe

fyy mokhtar said...

wakakkakaa. lawakkkkk.!!! seb bek tak ckp :)

fia:) said...

aah2! my mom pun kate kalau kesian kat ayam nanti rugi lah, rugi sebab tak makan ayam. haha! :D

nurul diana said...

hahaha !! tak ! muahaha !

Fathiah Hamim said...

ehh tak silap, kalo kita kesian kat binatang tuh, haram bagi kita untuk makan.

Amna.Qadeeja said...

erk apesal org laen bt doodle semua cantek2 ?!

haha kalo pikir kesian mmg xmknla ;D

Cik Baju Kurung said...

comel lukis :)

kim heeruul said...

haha..kelakar la reactio muka doodle tu..haha

syAzAnA said...

larrr. mak keh? mak xsuka makan ayam?




Macam ni ke seorang pemimpin? iskk!

NOOR FATIN said...

ala ruginyaaaaaaaaaaa xleh makan ayam :P

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat