Tuesday, July 19, 2011

Why do you fry and steam my heart?




Assalamualaikum wbt.. kejadian di atas berlaku semasa gua berjumpa dengan seorang blogger ahad lalu. gua paling cuak kalau parking. lagi2 kalau sebelah kereta besar. gerun ohhh... hahaha.. blogger ni tolong gua parking tapi membebel-bebel..siot..

ni lah owner blog pengemis dunia (haha jual muka ko.. sape nak beli??kekeke) yang dah berkurun lama tak update tu.. sibuk dgn FYP.. ehh, rambut ko same la mcm hari ahad aritu..harharhar..

gua tak tau nak update ape minggu ni. sebab mood gua skang tengah menumpu ke arah drama korea, PASTA.. penggemar korean drama mesti dah tengok kan?? gua ketinggalan..hahaha.. best oww.. feeling2 jadi chef gituuu...


20 episod. perghh..bila nak habis ni...tengok cite ni gua dah pandai masak pasta..okey ini tipu..haha..


ni pelakon2 dalam Pasta.. aiseh bahasa korea pulak. lantak arr ni je yang gua jumpe..

okayyy... nak sambung tengok pasta.. episod awal2 macam sakit hati. geram sgt dgn ketua chef. garang sgt. episod last last dah semakin sweet...hehe..

tersengih-sengih gua tengok..

eh, dalam hati ada taman jugak gua ni...hhahaha

okbai..


kpd Amira Anorah : hehe..kalau dh kat shah alam nnt moh la lepak ngan kite..:D

17 comments:

Che akira said...

pasta!!! sem depan aku nak ko masak pasta untuk aku weiiii. huhu

Umedia Network said...

Aesya!!! Macam mana nak buat transparent header? huhu. Balas di wall facebook kami. Jika ada tutrial, share kan eh. huhu. Tq. :)

Wanz Mejuez said...

nak blaja masak ngan gua? Mai la turun golden sands resort penang... :)

Mai sigi's Bar n Grill.. >_< aku masakkan pasta tuk ang..

miz rara v(",) said...

akhirnya mreka b'temu jua... wahaha... r0mantik la ecah...

p/s: pasta aku bru nk msuk eps 6 k0t....

MSfaten said...

ade gk tgok cte pasta ni. tapi xsmpai abez. sbb heroin dia cam tua jek..
hehe.nty lau dah abiz tgok, review kan tau .
=)

kaizen said...

ni tgk drama korea smbil blaja masa PASTA ek?? leh la bawak PASTA time gath nnt.. heheh merase gak PASTA tu hape n cemane rupenyer...

latest entry Memberi biar ikhlaskan?? & Urban-or-Disaster

Cikya said...

haha, nak buat-buat emo lar,
sebab aku lagi tak uptodate pasal drama korea nih..
harapkan sedut dari member jer..
:P

cx's said...

hehe. da lame tk bwk kereta. :) lesen P pon lom cukup umo lagi. heehh btw, korean drama PASTA? aye lom tgk. kih3. jemput singgah

Ateeka Amer said...

aku je ke rasa entri ni celaru? ko citer pasal kereta ke pasal makan?

nanges...

Amira Anorah said...

romantik gitewwwwwwww..HAHAA


wehhhh..ada nama hua la..biar betikk..hehehe...sekarang kat kuantan cuti..okay, nanti kalau dah balik s.alam gua roger2.. ..haha

vampire and his lady said...

sukanya dia. haha

AesyaZealous said...

@Che akirapasta same tak mcm spageti??haha

AesyaZealous said...

@Wanz Mejuezwahhh cm best jeeee

AesyaZealous said...

@miz rara v(",)hahaa romantik la sgt

AesyaZealous said...

@kaizenwah, gi gath ek??

kaizen said...

x g pon.. hehehe nn kalo ade leh la join tu pon kalo ade PASTA hehehehe

beLLa said...

cte ni layanla gak. aku dah abes tgk dah ^^

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat