Tuesday, July 19, 2011

Doodle using Paint SAI


jangan copy ye. penat tau gua lukis guna PAINT SAI.
huhu...
tangan dengan kaki pun takde..wawawaawa..


p/s: search di youtube utk tutorial paint SAI
google utk download. ^.^

9 comments:

Atiah Zainal said...

comel nye. Best tak gune Paint Sai tu ? Nampak macam complicated je.

Cik Purple Pinkypuff said...

cp memang tak pandai guna bende nih..rase cam nak buang jer software nih..slama nih buat doodle pakai paint yg biasa jer..

Lissa said...

comei. ahh jelesnyeeeee tengok manusia2 yang pepandai wat doodle ni. huhuhuh

Eazy Izzuddin said...

ok lah tu..
xD

pipoq said...

tu je yang mampu ko buat ? <-- ayat jeles..hahahaha

MSfaten said...

Paint SAI tu ape?? software ley download kat internet tak?

Hafizi Sakan said...

nk try lps nieh...hehe

KAMIHIDUP said...

mana yang hodoh pun tak tahulah. :)

oja_alia said...

ahahah!chumel laa..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat